FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA-POLI IAŞI 2-1

Sabău: "Publicul nu are motive să îmi ceară demisia"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2010 00:00

Tehnicianul Politehnicii Timişoara explică de ce nu sunt suporterii îndreptăţiţi să-i ceară demisia.

 "Publicul nu are motive să îmi ceară demisia, pentru că eu lucrez cu o echipă tânără, pe care trebuie să o cresc şi numai cu răbdare putem ajunge la performanţă", a spus Ioan Ovidiu Sabău.

"Mă bucur că a intrat Contra pe teren, ne-a adus un plus de moral", a spus Laszlo Sepsi la finalul întîlnirii.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  27 Februarie 2010, 20:17

demisia, ne bagi pe toti in pamant, maine poimaine ne batem la retrogradare. de cand antrenezi echipa asta tanara, jucatorii au uitat si fotbalul pe care l-au stiut!

 •  27 Februarie 2010, 07:07

Nu se poate vorbi de un furt asa cum scrie Mirc-arul de mai sus sau mai bine spus Circ-arul . Se simte diferenta de mentalitate , o intrebare gabytzu, de ce nu scri moldoveneste sa inteleaga si semenii tai? Da sunt de acord cu demisia lui Sabau , faptul ca antreneaza o echipa tanara nu este o scuza. Bine ai revenit Cosmin Contra!

alexpoli
alexpoli  •  27 Februarie 2010, 02:59
Postat de gabytzu.bravo pe 27 Februarie 2010, 00:10

Bai Nea Sabau te stiu de cand jucai la nationala dar asa ceva nu se poate ati avut al-12-lea jucator adica arbitrul nu se poate asa aceva mai ales ca aveti pretentii la primul loc in ligaI si lo jocuri in cupele europene. ce pot spune furt si asa ceva nu se poate cu toate ca patronul vostru incearca sa faca ceva dar nu prin furt este bataie de joc ar trebui sa recunoasteti acel egal macar nu mai spun de pierdere la masa verde din cauza acelui suporter.

=))))))))))))))))))))) =)))))))))))))) eu n-am vazut decat faulturi impotriva noastra la orice contact intre jucatori si tragerile de timp extraordinare a portarului... iar marele arbitru care ne-a avantajat... i-a dat galben abia in min 90

Vezi toate comentariile (5)
Comentează