FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Sabău s-a făcut rău: a pus pe liber 5 fotbaliști de la U Cluj

Articol de GSP - Publicat joi, 04 ianuarie 2024 16:20 / Actualizat joi, 04 ianuarie 2024 16:56

Ioan Ovidiu Sabău ,,taie în carne vie”. Cinci fotbaliști din lotul Universității Cluj au fost anunțați să-și caute echipe în această perioadă.

Universitatea Cluj a terminat anul pe locul 8 în Superligă și a decis să elibereze câteva locuri în echipă pentru a aduce jucători cu care să atace play-off-ul.

Alex Chipciu, despre fostul lui antrenor: „Ne punea să ne îmbrățișăm. Nouă ni se părea ciudat”
DEZVĂLUIRI
Alex Chipciu, despre fostul lui antrenor: „Ne punea să ne îmbrățișăm. Nouă ni se părea ciudat”

Andreias Calcan și Ioan Filip, cele mai importante nume care părăsesc ,,Șepcile Roșii”

Ioan Ovidiu Sabău a renunțat la Andrei Miron (fundaș, 29 de ani), Elvis Manu (atacant, 30), Dragoș Tescan (atacant, 24), Andreias Calcan (mijlocaș, 29) și Ioan Filip (mijlocaș, 34), conform iAM Sport. 

Dintre aceștia, Ioan Filip era cel mai vechi la echipă. Fostul mijlocaș al lui Dinamo evolua pentru Universitatea Cluj încă din 2020. Un alt jucător care a promis multe este Andreias Calcan, transferat de la retrogradata FC Argeș.

U Cluj a făcut două transferuri până acum

Universitatea Cluj a anunțat în ultima zi a anului 2023 transferul mijlocașului ofensiv brazilian Roger Junior. E al doilea transfer, după fundașul central brazilian Thalisson Kelven (27 de ani).

Kelven vine în România după ce a fost legitimat în ultimii doi ani la Mirassol-SP, echipă din liga secundă braziliană. El a jucat 71 de meciuri în Serie B din Brazilia, dar are și câteva prezențe, 28 la număr, în elita fotbalului brazilian.

Plecat în vară de la UTA, Roger Junio Rodrigues Ferreira revine în Superligă. El a jucat în prima parte a acestui sezon în Arabia Saudită, la Al Taraji, pentru care a strâns 9 meciuri și 4 goluri.

Brazilianul mai avea contract până în 2024 cu saudiții, dar și-a reziliat înțelegerea și vine să lupte cu Universitatea Cluj, locul 8, pentru calificarea în play-off.

3 partide amicale pentru U Cluj în Antalya

Universitatea Cluj va disputa 3 partide de pregătire în cantonamentul din Antalya. Adversarii sunt Kocaelispor (liga a doua din Turcia), FK Partizani (prima ligă din Albania) și Sabail (prima ligă din Azerbaidjan).

Citește și:

Apare „Berceni Arena” » Anunțul primarului: „Construcția e în stadiu avansat. Repunem Bucureștiul pe harta capitalelor europene”

După doar 6 luni în România, slovenul din Superliga s-a convins: „Sunteți oameni calzi. Dar este și ceva ce nu îmi place”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
danut.petnaise
danut.petnaise  •  04 Ianuarie 2024, 18:54

Jucători cu nume și greutate.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează