FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Sabău s-a răzgîndit: "E posibil să rămîn la Timişoara"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 mai 2010 00:00

Antrenorul Politehnicii Timişoara şi-a retras afirmaţiile făcute după eşecul cu Gaz Metan şi ia în calcul posibilitatea de a continua pe Bega.

"Am avut o reacţie de supărare la conferinţa de presă, după nemulţumirile, contestările şi cererile de demisie de la finalul jocului. Te întrebi dacă în astfel de situaţii poţi face performanţă. De multe ori, te gândeşti să renunţi.

Dar, sunt lucruri care se vor clarifica după cele două etape din acest campionat. Sînt aspecte ce se vor analiza după terminarea sezonului, pentru a găsi soluţiile de a face performanţă. Dacă pot să lucrez în anumite condiţii, îmi voi respecta proiectul început. În vară, voi lua decizia finală!", a declarat Ioan Ovidiu Sabău pentru site-ul oficial al Politehnicii Timişoara.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
 •  12 Mai 2010, 10:37
Postat de dan_kerko pe 12 Mai 2010, 00:35

peste 30 de mii de suporteri cantau pe stadion cand aceasta echipa era condusa cu 8 - 0 ! ! !... aberezi !!! NU vad de ce amesteci orasul TIMISOARA in declaratii ? SUPORTERII TIMISORENI nu sunt enoriasi ai unei biserici pentru care cotizeaza , SUPORTERII TIMISORENI isi iubesc echipa !!! TOT ACESTI SUPORTERI AFISEAZA MECI DE MECI , desenat pe o panza , CEEA CE SA'NTAMPLAT ACUM APROAPE 21 DE ANI IN TIMISOARA !!! >>> TREBUIE SA ITI CERI SCUZE ORASULUI TIMISOARA

mai baiete te doare prostata?

 •  12 Mai 2010, 00:55

nelutzu trebuie sa ramana la Timisoara si la echipa, oameni buni- ati uitat ca am eliminat detinatoare cupei uefa, ati uitat ca am jumulit blana cainilor tur retur, va reamintesc eu ca poli nu a mai batut dinamo in campionat din 1996 pe Dan Paltinisanu si in stefan cel mare din 1967, Poli cu nelutzu pe banca a spulberat acest mit, mai mult decat atat nelutzu ii un om onest, serios si calculat, genul de om de care Timisoara are nevoie. Multumesc

 •  12 Mai 2010, 00:47

Nelutzu trebuie sa ramana la echipa, oameni buni, cu nelutzu pe banca poli a avut cea mai buna performanta de la ultima promovare, ati uitat eliminarea lui sahtior, ati uitat ca am jumulit blata cateilor tur, retur. mai mult decat atat, nelutzu ii un om onest si serios iar Timisoara are nevoie de astfel de oameni.Multumesc

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close