FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Sabău se află din nou în atenţia lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 mai 2010 00:00

În ciuda faptului că Borcea îi transmite lui Ţălnar că va rămîne şi din vară dacă Dinamo va ocupa un loc de Europa, şefii se gîndesc pe cine să pună antrenor din vară.

Luni seară, după ce l-au auzit pe Ioan Ovidiu Sabău că vrea să-şi dea demisia de la Timişoara, acţionarii s-au arătat interesaţi:

"E antrenor tînăr, ar fi bun la noi, dar probabil iar se vor opune fraţii Becali!". Totuşi, Ioan Andone rămîne principalul favorit, pe listă aflîndu-se şi Ionuţ Badea.

Contra antrenor-jucător?
Conflictul dintre Cosmin Contra şi Marian Iancu, în urma eliminării acestuia din partida cu Gaz Metan, ar putea fi speculat de dinamovişti. Cristi Borcea i-a transmis fotbalistului de 34 de ani că poate veni ca antrenor-jucător din următorul sezon, întrucît are mare experienţă internaţională.

"Contra confundă fotbalul cu sumo. O să am o discuţie serioasă cu el, vreau să ştiu de ce a ajuns să joace un meci da, unul nu", a spus Marian Iancu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
florinch
florinch  •  12 Mai 2010, 15:59

Sabau nu are ce cauta la Dinamo.Dupa sezonul petrecut la Timisoara m-a convins ca este antrenor pentru echipe de mijlocul clasamentului.La Dinamo ar trebui adus Andone si lasat sa-si faca echipa.In cazul in care falcosul" nu vrea atunci ar trebui adus Bergodi sau Bonetti.Asta cu conditia ca Borcea sa-si vada de treaba luis si sa nu se mai bage peste antrenor si sa termine cu cumetriile din echipa.Ce bun ar fi Dinu Gheorghe in functia de presedinte-afara cu Prunea si Ganea.

 •  12 Mai 2010, 12:40

ce mari rezultate are sabau? cel mai bun ptr dinamo e bergodi-da credit tinerilot-au nevoie de 5 fundasi si 2 portari si tinerii de perspectiva sa fie lasati sa joace

reality
reality  •  12 Mai 2010, 12:02

bla bla bla, vorbe fara acoperire, doar ca sa fie umplute paginile de ziar,toate stirile de la meciul cu Medias pana acum sunt doar vorbe in vant, eventual sa enerveze unii fani si sa faca fanii altor echipe sa se bucure degeaba. Foaie verde loboda/ Trec soldatii pe strada/ Imbracati in pielea goala/ Cu pistole in buzunar/ Versuri de Ion Bumbu imbracat civil de la Opera de Stat In Picioare. Asa sunt aceste stiri.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează