FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA

Sabău: "Sînt îngrijorat, niciodată nu am pierdut atîtea meciuri în pregătiri"

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 februarie 2009 00:00

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul Gloriei Bistriţa, spune că încă sînt probleme cu anumiţi jucători şi el este îngrijorat din această cauză pentru că niciodată nu a pierdut atîtea meciuri de pregătire.

"Din pacate, sunt probleme cu unii jucatori. Te astepti sa arate ceva, deja nu e in regula cu foarte multi dintre ei. Au niste limite si nu stim pana unde duc aceste limite. Sunt ingrijorat, e o problema. De cand sunt la aceasta echipa, n-am pierdut niciodata atatea meciuri in pregatiri. Prea multe infrangeri, iar asta inseamna ca sunt probleme”, a spus Sabău pentru site-ul oficial al clubului.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  08 Februarie 2009, 23:47

Prea multe formule de echipa ! In loc sa se omogenizeze echipa la fiecare meci joaca tot altii . Negrean fundas ... ???!!! Posibil sa se fi acumulat si oboseala, iar la startul campionatului sa fie storsi ca lamaia....... La Gloria decand e Sabau antrenor este o continua ie de jucatori. Unii buni au plecat iar altii pilosi au ramas..... Atentie la fundasi, au fost aruncati unii care acum ar fi fost f. utili si pur si simplu nu mai avem jucatori pe aceste posturi!!!

 •  08 Februarie 2009, 23:34

cred ca ar fi cazul sa mai cumparati si voi ceva jucatori...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează