FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BUZĂU - GLORIA BISTRIŢA 1-0

Sabău: "Trebuia să cîştigăm la 3-4 goluri diferenţă"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 aprilie 2008 00:00

La conferinţa de presă de după partida pierdută de Gloria Bistriţa la Buzău, Sabău şi-a vărsat nemulţumirea vis-a-vis de rezultatul înregistrat:

"Am pierdut pe nedrept. Buzăul a marcat la singura ocazie din acest meci, în timp ce noi ar fi trebuit să cîştigăm cu cel puţin 3-4 la 0. Dacă nu ne trezim mai repede din această serie negativă, s-ar putea să fim a patra echipă care va retrograda în acest sezon".

"Moţul" a comentat şi arbitrajul lui Victor Berbecaru:

"O să revăd caseta cu reluarea fazei după care a fost eliminat Tilincă. Dacă eliminarea a fost corectă, atunci Tilincă va primi o amendă. Dacă nu, înseamnă că a fost greşeala arbitrului şi nu avem ce face.

Cît despre faza henţului în careu făcut de Simion, fază la care nu s-a acordat nimic, merg pe mîna arbitrului, cred că a avut dreptate", a spus Neluţu Sabău.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
 •  14 Aprilie 2008, 20:45

sabau, un antrenor care nu stie sa recunoasca infrangerea, probabil ca au jucat mai bine bistrita dar meciul se joaca pe goluri, iar acel penalty cred ca a compensat cu acea eliminare, sa nu mai vb de galbenul primit de buzau pt acea simulare a bistriteanului... multe greseli ale arbitrilor, dar ce a fost bine e ca nu a tinut cu o anume echipa ...ce pot sa mai zic .. hai cu norocul in continuare pt buzau ...

 •  14 Aprilie 2008, 20:29

CadouriSibiu . com va scuteste de alergatura prin magazine in cautarea cadoului perfect. Acum e foarte simplu: comanzi online si il primesti acasa. Comanda se poate face si prin YM la ID : cadourisibiu. Va asteptam

 •  14 Aprilie 2008, 20:15

Orice om onest vede ca Sabau e un om de cuvant, care nu insulta inutil. Din pacate nu are oamenii pe care si i-ar dopri pe teren, el eun profesionist....

Vezi toate comentariile (13)
Comentează