FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

Recomandare de la Sabău pentru Iordănescu: „Nu-i fac eu echipa, dar sunt cam cei mai buni din campionat”

Recomandare de la Sabău pentru Iordănescu: „Nu-i fac eu echipa, dar sunt cam cei mai buni din campionat”
Recomandare de la Sabău pentru Iordănescu: „Nu-i fac eu echipa, dar sunt cam cei mai buni din campionat”

Articol de - Publicat marti, 31 octombrie 2023 16:56 / Actualizat marti, 31 octombrie 2023 18:02

Antrenorul lui U Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat după 3-0 la Botoșani că Dan Nistor și Alex Chipciu nu ar trebui să lipsească din planurile naționalei, l-a recomandat și pe Ovidiu Bic

U Cluj este una dintre formațiile de forță ale prezentului din Liga 1, una dintre candidatele certe la play-off, după o serie de 6 meciuri fără înfrângere în campionat, dintre care trei victorii și trei remize. Iar Dan Nistor, 35 de ani, este impresionant.

A rezolvat meciul de unul singur, apoi l-a înțepat pe Iordănescu: „Eu la națională? Sunt «dinozaur», nu am loc”
DECLARAȚII
A rezolvat meciul de unul singur, apoi l-a înțepat pe Iordănescu: „Eu la națională? Sunt «dinozaur», nu am loc”

Și la Botoșani a influențat toate cele trei goluri ale victoriei, marcând o dată și oferind două assist-uri. Ioan Ovidiu Sabău, 54 de ani, se declară un antrenor fericit din multe puncte de vedere, U Cluj și suporterii au un moral excelent înaintea etapei cu CFR Cluj, derby-ul local de joi seară, din Cupa României.

Ioan Ovidiu Sabău știe care este forța lui U Cluj: ”Am lucrat la psihicul jucătorilor”

Ioan Ovidiu Sabău a evidențiat un detaliu, faptul că echipa este sudată, că a reușește să se concentreze la maximum indiferent de adversar. Nu a cedat cu CSU Craiova, FCSB și Farul, toate trei remize, nu a avut nicio problemă în a-și impune jocul și automat victoria nici la Botoșani, ”lanterna roșie” a clasamentului.

Jucătorii au o altă evoluție decât în mandatul lui Anton Petrea, o perioadă zbuciumată și marcată de rezultate negative.

”Mulțumesc suporterilor, am tot respectul și aprecierea, pentru că s-au deplasat foarte departe ca să vină și să ne susțină. Voiam să încep cu acest detaliu.

Am lucrat în ultima săptămână la psihicul jucătorilor, fiindcă poate interveni o oarecare relaxare. Joci de la egal la egal cu adversari puternici, poate interveni relaxare cu alții, chiar dacă nu e cazul la jucătorii mei. E bine să tragi un semnal de alarmă. Există acea emoție, o echipă disperată, cu o foame de puncte, dar care a arătat bine, mă refer la FC Botoșani. Dacă ești nepregătit, te poate pune în dificultate.

E mult mai ușor să câștigi meciuri cu jucători cu experiență, cum sunt Nistor, Chipciu, Bic, Doukoure. Îmi place când văd jucători care se implică și se identifică cu această formație”, a declarat Neluțu Sabău.

8goluri și 5 assist-uri a reușit Dan Nistor în această ediție de Liga 1, în 13 meciuri

Neluțu Sabău le-a evidențiat calitățile liderilor săi: ”Sunt modele pentru ceilalți, sunt un câștig pentru mine”

După succesul din nordul Moldovei, Sabău a fost chestionat de jurnaliștii prezenți la finalul conferinței de presă de la Botoșani de ce selecționerul Edward Iordănescu nu are ochi pentru Nistor (35 de ani) și Chipciu (34 de ani), în schimb îl convoacă periodic pe Camora (37 de ani pe 10 noiembrie), fundașul stânga al lui CFR Cluj.

”Sunt foarte buni (despre Chipciu și Nistor). Este un punct de vedere, nu-i fac selecția lui Edi. Am un respect deosebit, este o meserie foarte grea, dar sunt doi jucători care sunt cam cei mai buni din campionat. Tehnic - Nistor, stare de spirit și dueluri câștigate, forța pe care o are, viteza - Chipciu. Apoi, Bic este trecut cu vederea, meci de meci e implicat incredibil. Nu văd doar eu calitatea, majoritatea observă implicarea, cât de mult respectă fotbalul, cât de implicați sunt.

Pentru mine, este un mare câștig, pentru că sunt modele, ceilalți, tinerii, pot învăța. Sunt foarte mulțumit de Mitrea, incredibil, Miron care n-a jucat mult timp și a fost senzațional. Toți se consideră parte din grup”, a mai comentat antrenorul ”Șepcilor roșii”.

4goluri și 3 assist-uri a adunat Chipciu în 14 meciuri pentru U Cluj în acest sezon

3goluri și 1 assist are Camora pentru CFR Cluj în actuala ediție

VIDEO EXCLUSIV Adrian Iencsi, poveste din cantonament: "Când îi băteam la miuțe pe Rednic sau Sabău, săream gardurile!"

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Fostul atacant al lui Dinamo consideră că jucătorii și Ovidiu Burcă n-au de ce să se plângă: „Suporterii sunt încă răbdători!”

EXCLUSIV Fierbe Clujul! Câte bilete s-au vândut la derby-ul de joi dintre U și CFR: „Realist, astea sunt așteptările”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
cris210
cris210  •  04 Noiembrie 2023, 12:45

"Au ... decât...". E eronată formularea. "Decât " se folosește după o negație. PS: pt autorul articolului.

Mache_mana_iute
Mache_mana_iute  •  02 Noiembrie 2023, 20:46
Postat de ionica007 pe 02 Noiembrie 2023, 19:34

...:) Penibilul in starea lui cea mai pura...:) Esti gretzos cu obsesiile tale... Orice croncanitor pe limba lui piere, asa ca spor la treaba, obsesiile sa-ti calauzeasca viata...:)

Ce faci, evoluatule? Ești la derby? În galeria vișinie sau p-aici printre noi? Intră pe live să te vadă toți cât de sus ești pe scara aia ! Nu-i prea subțire craca din vârf? Nu uita, ofticatule! Orice frânar deghizat în u-ist pe postările lui piere. Btw: parcă ziceai că te oprești și nu-mi mai răspunzi! Speram să te ții de cuvânt! Da' la ce să te-astepți din partea unui trădător care și-a blestemat propria echipă?!

ionica007
ionica007  •  02 Noiembrie 2023, 19:34
Postat de Mache_mana_iute pe 02 Noiembrie 2023, 08:02

Pài ... da! Acolo sunt ! Mai jos ... pe-o cracă. Da' asta înseamnă că dacă mă apuc de tăiat... te cam duci spre liga a V -a cu tot cu evoluția care te-a făcut să ajungi pe craca aia. :-))) Să ne înțelegem: aici nu e vorba despre mine . Nici măcar despre tine. Nu caut să mi se ofere "circumstanțe". Intru aici la fel cum aș intra pe jocuri video. Userii sunt simple personaje. Acum sunt la nivelul 007. Etapa defrișării. Am terminat cu James Bond Adriann și am găsit un alt 'agent'. Așa că agață-te de craca aia cât mai poți ... și fă exact cum ai zis: IGNORĂ-MĂ ȘI ASUMĂ-ȚI POSTĂRILE! Asta-i răsplata pentru faptul că ai blestemat șepcile roșii!

...:) Penibilul in starea lui cea mai pura...:) Esti gretzos cu obsesiile tale... Orice croncanitor pe limba lui piere, asa ca spor la treaba, obsesiile sa-ti calauzeasca viata...:)

Vezi toate comentariile (14)
Comentează