FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Sacrificiu financiar pentru Becali: "Îl aduc pe Ouon cu 500.000 €"

Edwin Ouon, Ouon, Steaua
Edwin Ouon, Ouon, Steaua

Articol de - Publicat vineri, 22 ianuarie 2010 00:00

Aceasta e promisiunea pe care Gigi Becali le-a făcut-o oamenilor din club, susţinînd că va cădea de acord cu conducerea ciprioţilor

Steaua grăbeşte pasul în privinţa achiziţionării primului dintre cei doi fundaşi centrali pe care Becali a promis că-i va aduce sub comanda lui Stoichiţă. Fundaşul rwandez Edwin Ouon e fotbalistul pe care patronul din Ghencea s-a angajat că va reuşi să-l transfere.

El şi-a anunţat oamenii din club să urmeze exact strategia pe care o doreşte el. "Nu o să mai insistăm cîteva zile pentru jucător, ca să nu creadă cei de la AEL Limassol că sîntem disperaţi să-l luăm. Apoi, vom urca oferta şi vom reuşi să-l luăm cu 500.000 de euro. Aşa cum au scăzut de la un milion la 800.000, aşa şi acum, după ce noi vom plusa, probabil că vor da înapoi şi vor accepta o jumătate de milion de euro", le-a zis Becali subalternilor săi.

La finalul acestei săptămîni, Steaua va relua negocierile cu gruparea cipriotă şi îi va trimite un fax cu noua sumă pe care e dispusă să o ofere: 500.000 de euro, aproape dublu faţă de prima propunere, cifrată la 300.000 de euro.

Şi-a revenit după accidentare
Ouon a scăpat şi de problemele medicale din ultima vreme, care l-au ţinut departe de teren peste o lună. În intervalul 9 decembrie - 16 ianuarie nu a jucat deloc pentru AEL. A revenit abia în ultima etapă şi a fost introdus pe gazon ultimele 5 minute în meciul pierdut de echipa sa pe teren propriu în faţa lui Anorthosis Famagusta, scor 0-1.

"Nu ne mai grăbim cu transferurile pentru că dacă ne grăbim plătim prea mult pe un jucător. În ultimele zile ale perioadei de transferuri, preţul unui jucător e minim"
Gigi Becali

"Cred că avem gripă porcină, cred că am luat virusul acesta, altfel nu-mi explic de ce ne tot împuţinăm pe zi ce trece. Serios vorbind, trebuie neapărat să aducem doi fundaşi centrali după plecarea lui Ghionea"
Mihai Stoichiţă, antrenor Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
 •  23 Ianuarie 2010, 12:00

nu-l mai vaitati atita p ciobanul asta!!! nu e nici un sacrificiu pt el 500.000!!! are destui bani dar nu vrea sa investeasca...prefera sa isi ia paminturi!AFARA DIN GHENCEA!

 •  22 Ianuarie 2010, 15:49
Postat de bogdinhosan pe 22 Ianuarie 2010, 15:10

Este un super fundas...are 29 de ani insa ra fi cel mai bun fundas din Romania daca ar veni...in 2008 l-a vrut AEK Athena...insa atunci au cerut 2 mil pe el...dak il ia Steaua va face o super achizitzie...insa sh asha mai are nevoie de ink unu fundash central...!!!

mai dar idiot poti sa fii....

 •  22 Ianuarie 2010, 15:47
Postat de bogdinhosan pe 22 Ianuarie 2010, 15:10

Este un super fundas...are 29 de ani insa ra fi cel mai bun fundas din Romania daca ar veni...in 2008 l-a vrut AEK Athena...insa atunci au cerut 2 mil pe el...dak il ia Steaua va face o super achizitzie...insa sh asha mai are nevoie de ink unu fundash central...!!!

ha,ha,haaaaaaaaaaaaa,de asta data va costa 1 milion...cipriotii sunt analfabeti si nu citesc declaratiile tampite ale ciobanului analfabet?

Vezi toate comentariile (29)
Comentează