FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Săgeți către Dică! Relația cu Becali și schimbarea neinspirată din meciul cu CFR i-au fost fatale: "A făcut și el ceva din proprie inițiativă și nu i-a ieșit"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 decembrie 2018 09:28

Gabi Balint îl taxează și el pe Nicolae Dică după ce a fost dat afară de la FCSB. Crede că schimbarea lui Moruțan din înfrângerea cu CFR Cluj, scor 0-2, a fost falimentară. Nu ezită să-l înțepe pentru relația pe care a avut-o cu Gigi Becali. 

"Eu cred că Dică a făcut schimbarea, puțin forțat, și din cauza eliminării. S-a gândit totuși să bage un fundaș stânga care să urce pe bandă, să desfacă jocul, să vină cu centrări.

Cred că la asta s-a gândit. Însă, sincer, m-a surprins și pe mine înlocuirea lui Moruțan, cel pe care l-a băgat la pauză și, din câte m-am mai interesat și eu, nu ar fi avut o evoluție slabă cât timp ar fi fost pe teren.

A făcut și el, prima dată, ceva din proprie inițiativă și nu i-a ieșit. Probabil că a mizat pe faptul că e calea cea mai bună pentru a câștiga meciul, mai ales cu un om în minus. Era greu, nu era ușor. A mers pe mâna lui și, pe undeva, a pierdut pe mâna lui. Adică, mai bine pierd pe mâna mea decât să pierd pe mâna altuia. Poate fi un antrenor bun pe viitor", a spus și Gabi Balint la TV Digi Sport.

CITEȘTE ȘI:

Andrei Vochin a dezvăluit marea condiție a lui Petrescu pentru a semna cu FCSB: "Am participat la o negociere"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
794350804246199
John Burcea  •  25 Decembrie 2018, 20:35

Mai ma lasa.ti cu asa specialisti? Toti sunt buni acum Era clar de mult ca jocul nu merge si ptr neinitiati,asta si dupa un an cu echipa Asa il lauda si pe Galca lumea acum dar f repede uitam ca nu a castigat el ci a pierdut Tg Mures,el nu era in stare sa si ia punctele cu echipe slab cotate F bine face domnu Becali ca se baga la echipa ca vede ce vad toti cand echipa nu merge As vrea sa vina Grigoras

164706384066767
Iris Cristian Jucan  •  25 Decembrie 2018, 16:26

Nume complet : Club Sportiv al Armatei Steaua București Poreclă: Steliștii, Ros-albaștrii, Militarii, Viteziștii Data fondării 2017 Arena : Stadionul Steaua (terenul V) (1500 locuri) Campionat Liga a IV-a București Președinte România Cristian Petrea Antrenor România Marius Lăcătuș sursa site-ul oficial . Nu o mai da cu Marius Lacatus si CSA steaua , CSA STEAUA este o echipa infiintat adhoc de armata anul trecut . Devii penibil sincer . Nu zic ca FCSB este Steaua dar cel putin au valoare sa ajunga macar in grupele EL si CL . Iar ca sa nu mai fii asa tafnos CSA STEAUA actuala pe care tu o ibesti asa mult , nu o sa aiba dreptul de a juca in ligile superioare .... in fine stau sa explic degeaba ceva evident unei persoane indoctrinate cu tot felul de tampenii...

albalbastru72
albalbastru72  •  25 Decembrie 2018, 13:40
Postat de stelbz pe 25 Decembrie 2018, 10:51

Asa este. Un frustrat ca nu a apucat sa fie antrenor la cea mai performanta echipa de fotbal din Romania !

Cea mai titrata echipa din Romania are antrenor,se numeste Marius Lacatus.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează