FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - PETROLUL

Săgeți între ASA și Petrolul înaintea meciului direct » Sinescu, desființat de Narcis Răducan: "Dacă-i luăm semnalul la telefon, are probleme" :)

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2015 13:17

Valentin Sinescu, antrenorul interimar al celor de la Petrolul, a înțepat-o pe ASA Tg. Mureș înaintea duelului direct din campionat.

”Cei de la ASA au mulți jucători experimentați: Mureșan, Sepsi, Zicu, Goga, prietenul meu N'Doye. Mai au un atacant bun, Vassaras. Ah, ba nu, am făcut eu o confuzie, e vorba de Manolov, Vassaras e la CCA”, a spus Valentin Sinescu la DolceSport.

Replica sa face aluzie la greşelile grave de arbitraj care s-au făcut în acest campionat în favoarea celor de la ASA în timpul mandatului de preşedinte al lui Kyros Vassaras.

Narcis Răducan i-a răspuns lui Valentin Sinescu, despre care sugerează că antrenează echipa doar după ordinele patronului:

"Domnul Sinescu este un tip inteligent. Deși are declarații frumoase și academice, atipice fotbalului românesc, acum a cam sărit calul.

Dacă îi luăm însă semnalul de la telefon, e în mare problemă. Să lase ironiile pentru conducători, pentru suporteri.

El să răspundă la telefon, să-și vadă de treaba lui", a zis Narcis Răducan la televiziunea sportro. 

ASA - Petrolul este sîmbătă, ora 21:00, în direct Digi, Look și liveTEXT pe GSP.RO. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  11 Mai 2015, 21:19

CE MI AR PLACE SA VAA BATA PETROLUL,SA NBUNESACA SI FANII EI,CARE IN ISTORIE SUNT UNICI ,EI SI CEI AI LUI RAPID,EI VOR SA PIARDA,DOAR STEAUA SA AIBA PROBLEME,IN LOC SA TINA CU ECHIPA LOR :)

nebraska
nebraska  •  11 Mai 2015, 16:45

Cine-i sinescu asta? Un nimeni cu gura mare.

883135188391540
Popa Corneliu  •  11 Mai 2015, 15:20

LASATI ASA-UL SA FURE, TERBEA L-A CUMPARAT PE AVRAM, VASSALAS A PUS LUCREURILE LA PUNCT DE CAND ERA BOLONI ANTRENOR IN GRECIA!! BURLEANU TREBUIE SA EXECUTA CE I SE DICTEAZA!! PSD MURES IN FRUNTE CU TOV MAIOR MUSAI TREBUIE SA CASTIGE!! BECALI NUMAI ESTE INTERESANT PT MASS-MEDIA! CAPISCI?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează