FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Salarii cu 40% mai mici! » Rapidiştii au de ales: acceptă diminuarea contractelor sau pleacă

Nicolae Grigore va trebui să renunţe la o parte din salariu pentru a rămîne în Giuleşti
Nicolae Grigore va trebui să renunţe la o parte din salariu pentru a rămîne în Giuleşti

Articol de - Publicat vineri, 18 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 17 ianuarie 2013 22:20

Oficialii rapidişti îi ameninţă pe jucătorii rămaşi în lot cu diminuarea veniturilor. Cine nu va accepta va fi dat afară.

După ce au reuşit să se despartă de 16 jucători în această iarnă, rapidiştii caută noi soluţii pentru redresarea clubului din punct de vedere financiar. Fotbaliştii rămaşi în lot au fost înştiinţaţi că pentru a continua în Giuleşti trebuie să accepte o reducere cu 40% a salariilor! În caz contrar, oficialii le vor rezilia unilateral contractele, aşa cum s-a întîmplat şi în cazul altor jucători.

Doar Herea şi Grigorie ar putea să scape de această măsură. Ambii au trecut în contract o clauză conform căreia Rapid trebuie să plătească 500.000 de euro cluburilor de provenienţă în cazul în care li se vor rupe contractele.

Surdu a semnat cu Apollon
Atacantul Romeo Surdu (28 de ani) a semnat un contract pe un sezon şi jumătate cu formaţia cipriotă Apollon Limassol. Mutarea a fost confirmată şi de site-ul oficial al grupării, conducătorii clubului fiind foarte încîntaţi de transferul atacantului care a jucat ultima dată pentru Rapid în Liga 1. Surdu a semnat cu Apollon fără sumă de transfer, el devenind liber de contract după despărţirea de giuleşteni.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
daemmon
daemmon  •  19 Ianuarie 2013, 01:49
Postat de jalemare pe 18 Ianuarie 2013, 09:00

adica vor avea 100-120.000E/sezon, pentru un club de mijlocul clasamentului e mult si atat!

ai raportat la viitorul constanta nu? trebuiesc opriti cativa de valoare. lui herea i-ar da jiji 500k numai sa vina la steaua, ca poate sa plece liber...

kily
kily  •  18 Ianuarie 2013, 14:08

numai pancone meruta 5.000/luna! atat! restul este pleava

spivak
spivak  •  18 Ianuarie 2013, 11:20

Merită salariul mediu pe economie.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează