FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT

Surpriză! S-au plătit salariile de la Hermannstadt, club amenințat cu falimentul

Articol de - Publicat miercuri, 31 august 2022 16:44 / Actualizat miercuri, 31 august 2022 17:00

Finanțatorii Claudiu Rotar și Ștefan Băcilă le-au băgat două salarii jucătorilor de la Hermannstadt chiar înaintea meciului de la Mediaș cu Universitatea Craiova

Se detensionează atmosfera la Hermannstadt! Din informațiile Gazetei, jucătorii lui Marius Măldărășanu au încasat în cursul zilei de astăzi cele două salarii restante, pentru ca ulterior să se rezolve și problema bonusurilor de promovare și a primelor restante din Liga 2. Un efort de 250.000 de euro din partea clubului, care vine chiar înaintea meciului din Liga 1 cu Universitatea Craiova, de mâine, de la Mediaș.

Jucătorii au recurs la mai multe forme de protest în ultimele zile, pentru a-i obliga pe principalii finanțatori, Claudiu Rotar și Ștefan Băcilă, să le plătească restanțele la contracte. La 2-2 cu FCSB, duminică, ei au refuzat jocul în primele 25 de secunde de la fluierul de start. Luni au venit la refacere, însă ieri au refuzat să se antreneze.

Înaintea meciului cu FCSB, după ce și-a luat trei sferturi din bani, portarul Iliev a refuzat să se mai prezinte la antrenamente și la meciuri, iar alți coechipieri se gândeau să-și depună memorii și să-și găsească echipe până pe 5 septembrie, când se închide perioada de transferuri la noi. Pentru Baba Alhassan există interes din partea Universității Craiova și a lui Albacete, iar Daniel Paraschiv este dorit în Macedonia, de Șkupi.  

EXCLUSIV Mihai Rotaru îi face toate poftele lui Mirel Rădoi: ofertă pentru jucătorul care a impresionat în acest sezon! Luptă cu un club din Spania pentru semnătura lui

MM Stoica: „Ce s-a întâmplat cu Hermannstadt n-am mai văzut!” + „N-aș fi făcut ca Dică aseară”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
sibman
sibman  •  31 August 2022, 22:46
Postat de zorrozabal pe 31 August 2022, 17:37

Sau le-o fi platit Becali?!Ca doar și aștia au facut parte din cooperativa lui!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sibman
sibman  •  31 August 2022, 22:45
Postat de freddy pe 31 August 2022, 17:40

Sa vezi ce vă bate Clujul la minim 2 diferența. Ca aveți buzunarele pline acum. Foamea face minuni. Stomacul plin te moleseste.

Si cine joaca cu Cluj, fraiere?

freddy
freddy  •  31 August 2022, 17:40

Sa vezi ce vă bate Clujul la minim 2 diferența. Ca aveți buzunarele pline acum. Foamea face minuni. Stomacul plin te moleseste.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează