FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Salariile steliștilor, spaima oficialilor din Liga 1: "Trebuie să ne vedem lungul nasului"

Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor
Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 16 ianuarie 2017 21:56

Trecuți pe lista indezirabililor la Steaua, Golubovici și Aganovici stârnesc interesul celorlalte echipe din Liga 1, însă salariile mari pe care aceștia le iau la echipa lui Gigi Becali reprezintă o problemă.

Florin Prunea, președintele lui Poli Iași, susține că nu a discutat cu cei doi fotbaliști din cauza faptului că se află sub contract și declară că în locul lor nu și-ar rezilia contractul.

"Nu avem cum să negociem cu un jucător care e sub contract. Golubovici este jucătorul Stelei până la vară, din ce știu eu. Și el și Aganovici sunt doi jucători aflați sub contract, cu salarii pe care doar Steaua le poate plăti în momentul de față în România.

Dacă aș fi eu în locul lor, nu aș rezilia. Noi suntem în ultimele patru echipe în ceea ce privește cuantumul salariilor. Din ce am discutat cu Golubovici de-a lungul timpului, el vrea să continue la Steaua.

Ușa Iașiului este deschisă pentru Golubovici, dar în acest moment este imposibil să se transfere. Nu se poate vorbi de un împrumut. Avem o altă politică în ceea ce privește salarizarea, dar trebuie să ne vedem lungul nasului", a spus Prunea la TV Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
para.para
para.para  •  17 Ianuarie 2017, 02:14

"spaima oficialilor din Liga 1" - si dintre "oficialilor" aia a vorbit doar unul singur. Dati-i bataie baieti, in continuare cu manipularea ca da bine pentru rating.

1425838917717550
John Milne  •  17 Ianuarie 2017, 00:19

Ft bine . dinamo isi vede lungul nasului si bine face .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează