FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Salariu mărit cu 30 la sută » Bozo a semnat, urmează Lazăr

Bozovici joacă în Grant din 2005, cînd a fost adus de la OFK Belgrad pe 350.000 Foto: Alex Nicodim
Bozovici joacă în Grant din 2005, cînd a fost adus de la OFK Belgrad pe 350.000 Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat miercuri, 11 mai 2011 00:00 / Actualizat marti, 10 mai 2011 19:41

Muntenegreanul şi-a prelungit angajamentul pe încă trei sezoane, iar mijlocaşul central va avea săptămîna viitoare discuţia decisivă cu Copos

După aproape un an de negocieri, Vladimir Bozovici (29 de ani) a parafat o nouă înţelegere cu clubul din Giuleşti, după ce părţile bătuseră palma în urmă cu o lună. Fotbalistul ce evoluează pe banda stîngă e jucătorul Rapidului pînă în vara anului 2014 şi începînd de la 1 iulie va avea un salariu lunar de 15.000 de euro, cu 3.500 mai mult decît are în prezent! Învoiala cu clubul din Grant l-a costat pe muntenegrean ruperea contractului cu impresarul Zvonko Milojkovici. Şefii din Giuleşti au condiţionat prelungirea de despărţirea lui Bozo de agentul sîrb: "Îţi satisfacem cerinţele, dar lui Zvonko nu-i dăm comision". Bozovici a fost de acord şi va îmbrăca tricoul alb-vişiniu pentru încă trei ani.

Cealaltă telenovelă din Grant, cazul Costin Lazăr (30 de ani), a ajuns şi ea la episoadele finale. Copos s-a înţeles, în principiu, cu fostul căpitan al rapidiştilor, iar după meciul cu U Cluj, programat sîmbătă, la Mediaş, cei doi se vor întîlni pentru discuţia finală. Lazăr, care în prezent cîştigă 200.000 de euro pe an, vrea cu 20.000 de euro mai mult pe sezon şi o sumă de bani la semnătură. "Copos vrea să-l păstreze, iar Costin îşi doreşte să rămînă. Fiecare a mai lăsat de la el şi cred că s-au înţeles. Chiar dacă a fost înjurat, Lazăr nu e supărat pe fanii giuleşteni, mai ales că la meciul cu Tîrgu Mureş a fost şi aplaudat la un moment dat", a spus un apropiat al clubului din Grant.

"Să nu mă mai întrebaţi de Bozovici! Contractul meu cu el a expirat, nu mai e jucătorul meu! Habar nu am care e situaţia lui, dar cred că a semnat cu Rapid"
Zvonko Milojkovici, fostul impresar al lui Bozovici

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
madridpytyc
madridpytyc  •  11 Mai 2011, 21:37

facem echipa pt sezonul viitor dar lupta pt titlu va fi de 5 ori mai grea ca anul asta.....anu asta cu 2 atacanti buni bateam tot...dar na copos nu stie cand sa bage banii si cand sa nu...vai de mama lui de ordinar:)))

alessandro_skorpion
alessandro_skorpion  •  11 Mai 2011, 18:23

Scandalul dintre Lazar si suporteri a inceput atunci cand presa a declarat ca Lazar s-a inteles cu dinamo! acum ne-am dat si noi seama ca defapt tot ce se declara prin presa sunt doar intrigi! Lazare sa stii ca tu esti unul dintre favoritzii nostri! Forzza Bozovici,forzza Lazar,FORZZA RAPIDULETZU!

madalin22dumitrescu
madalin22dumitrescu  •  11 Mai 2011, 14:28

Cand vezi cate unii gen spartandinamovist , care incearca sa dea ei explicatii ce ,si cum sa faca fotbalistii te ia groaza. Multi il vor pe Lazar , dar ca Dinamo sa obtina semnatura lui ca terbui sa apeleze la altii suporteri care stiu macar sa scrie. Laza ramane acasa si nu ca ajunge niciodata in Stefan Cel Mare

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close