FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

„Salariul e foarte mic!” » Fostul idol din Giulești n-a înțeles un detaliu din transferul lui Moldovan la Atletico

Horatiu Moldovan - Rapid/ FOTO Imago Images
Horatiu Moldovan - Rapid/ FOTO Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 19 ianuarie 2024 19:33 / Actualizat vineri, 19 ianuarie 2024 21:10

Ovidiu Herea, fostul atacant al Rapidului, a comentat transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid.

Herea consideră că salariul primit de portar, de 800.000 de euro în primul an, e unul mic. Remunerația lui Horațiu va crește în fiecare sezon la Atletico. El va semna pe 4 ani și jumătate cu echipa lui Diego Simeone.

Ăsta e Rapidul din Giulești! Alb-vișiniii revin uluitor de la 1-3 și câștigă un meci de poveste cu FCU! Cronica unui meci „NEBUN”
RAPID - FCU Craiova
Ăsta e Rapidul din Giulești! Alb-vișiniii revin uluitor de la 1-3 și câștigă un meci de poveste cu FCU! Cronica unui meci „NEBUN”

Ovidiu Herea: „Salariul lui Moldovan e foarte mic”

„Salariul este foarte mic. Chiar dacă pare mare pentru noi, pentru Atletico Madrid e foarte mic. Aș fi plecat și eu. Aș fi plecat la alte echipe ca să joc la Euro, dar dacă aveam oferte de la alte echipe puțin mai mici, să fiu sigur că joc. Eu sunt sigur că va fi în lot, chiar dacă va juca sau nu, a avut o mare contribuție la calificarea României. 

Merită să meargă la turneul final, pentru că vine de la o echipă mare. Iei un portar din Superliga și îl lași pe el în afară, care vine de la o echipă foarte mare? Acolo știi sigur că are concurență. 

Se poate pune sub semnul întrebării postura lui de titular, dar în lot va fi”, a declarat Ovidiu Herea, la Orange Sport.

Horațiu Moldovan, lăsat să joace înainte de plecarea la Atletico Madrid

Situația lui Moldovan a fost incertă înainte de meciul cu FCU Craiova. Portarul s-a înțeles cu Atletico Madrid, iar spaniolii trebuie doar să mai trimită notificarea către Rapid privind activarea clauzei de 800.000 de euro a lui Horațiu. 

Nu s-a știut până în ultimul moment dacă Moldovan va fi lăsat să apere cu FCU Craiova, însă, în cele din urmă, el poate să își ia rămas bun de la suporterii Rapidului chiar pe Giulești.

VIDEO. Suporterii rapidiști i-au urat drum bun lui Horațiu Moldovan

Citește și:

Prin transferul la Atletico Madrid, Horațiu Moldovan nu intră în Top 10 al celor mai bine plătiți fotbaliști români
FINANCIAR
Prin transferul la Atletico Madrid, Horațiu Moldovan nu intră în Top 10 al celor mai bine plătiți fotbaliști români
Impresarul lui Moldovan a făcut anunțul » Când pleacă portarul la Madrid să semneze cu Atletico
RAPID
Impresarul lui Moldovan a făcut anunțul » Când pleacă portarul la Madrid să semneze cu Atletico

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
godot
godot  •  20 Ianuarie 2024, 09:06

Horațiu are următoarele date: 26 ani și 60 de meciuri în Liga 1, adică experiențăfoarte redusă pentru vârstablui. Înălțime 1,83. A debutat la 23 de ani în Liga 1. E un portar extrem de scund, un pitic pentru standardele primelor 5-6 campionate, în plus portarii scunzi NU sunt longevivi în carieră. Nici nu visa să ajungă să apere la Rapid sau la echipa națională, e o realizare nesperată. Potențialul său de creștere e redus. Pentru Herea or fi puțini 800 de mii, adică un contract de 4 milioane, dar pentru Horațiu reprezintă totul. Ar culege căpșuni pentru banii ăștia, nu doar ar accepta să fie al treilea portar la un mare club.

ceglumabuna
ceglumabuna  •  20 Ianuarie 2024, 08:28
Postat de florianveress pe 19 Ianuarie 2024, 22:21

Cică ar fi vrut Simeone sa-l transfere și pe ***, dar a auzit că și-a luat permisul auto in Ucraina și i-a dat jet! Când va avea zecesebeaua un jucător la o echipă de nivelul lui Atletico? Niciodată!!!

He he he Rapid .. galerie de partid :))))

Van_Basten
Van_Basten  •  20 Ianuarie 2024, 00:11

Lobont ar fi fost o varianta mai ieftina ca portar de rezerva.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează