FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO, DUMINICĂ. 18:00, DIGI, DOLCE, LOOKTV, GSP.RO

Salomao s-a adaptat perfect în România » Ce spune despre Dinamo și despre Hagi: "Este un avantaj pentru Viitorul"

Articol de - Publicat sambata, 29 iulie 2017 15:01

Portughezul Diogo Salomao a venit în această vară la Dinamo și a devenit titular în linia de mijloc a echipei lui Cosmin Contra.

Înainte de meciul cu Viitorul, de duminică, Salomao a vorbit despre Dinamo, despre România și despre duelul cu echipa lui Hagi.

"Va fi o altă partidă complicată, dar asta ne va aștepta în acest sezon. Am avut un meci foarte dificil acum acasă și va fi la fel de greu și acum în Liga 1. Vom juca împotriva campionilor și trebuie să mergem în deplasare știind toate dificultățile pe care le avem de înfruntat. Trebuie să fim foarte serioși, concentrați, organiziați și uniți ca să luăm cele trei puncte.

Îl știam din vedere pe Hagi. L-am văzut în unele partide pe care el le-a jucat pentru țara voastră la Mondialul din 1998. L-am văzut jucând și este clar că el cunoaște foarte bine fotbalul românesc. Acest lucru este un plus pentru Viitorul. Adversarii noștri sunt bine organizați, cunosc foarte bine echipa noastră și va fi destul de dificil pentru noi", a spus Salomao la conferința de presă.

...despre Dinamo și România: "Mă simt foarte bine. M-am adaptat foarte bine de la început. Toți colegii m-au tratat și m-au primit foarte bine. Sunt încântat de club, de oameni și de suporteri. Încerc să învăț singur româna, vorbind cu colegii. Mă ajută destul de mult Filipe Nascimento și vreau să iau lecții de română ca să învăț cât mai repede", a adăugat jucătorul

Citește și: Contra face schimbări mari înainte de meciul cu Viitorul » Ce spune antrenorul despre duelul cu echipa campioană + cum va arăta Dinamo

  • Viitorul - Dinamo se joacă duminică, de la ora 18:00. Meciul va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
king.baldwin
king.baldwin  •  29 Iulie 2017, 16:46
Postat de kingdom.of.jerusalem pe 29 Iulie 2017, 16:11

Pai, Vali Lazar e un capitol inchis! Poate altcineva....

Enache?...hehe....

kingdom.of.jerusalem
kingdom.of.jerusalem  •  29 Iulie 2017, 16:11
Postat de calinescu_ pe 29 Iulie 2017, 15:42

VALY LAZAR ARE 100 DE CLASE PESTE ACEST SOLOMAO ....!!!! TREBUIE JUCAT CU BUMBA SI COSTACHE .....!!!!! ATAT SOLOMAO CAT SI NASCIMENTO SUNT NISTE MEDIOCRI ....!!!!

Pai, Vali Lazar e un capitol inchis! Poate altcineva....

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  29 Iulie 2017, 16:01
Postat de calinescu_ pe 29 Iulie 2017, 15:42

VALY LAZAR ARE 100 DE CLASE PESTE ACEST SOLOMAO ....!!!! TREBUIE JUCAT CU BUMBA SI COSTACHE .....!!!!! ATAT SOLOMAO CAT SI NASCIMENTO SUNT NISTE MEDIOCRI ....!!!!

Cat il priveste pe Bumba....ce ai vazut bun la el pana acum ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează