FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - DINAMO 0-1

Salomao și-a dat de gol un coleg: ”L-am întrebat ce a fost în capul lui?”

Captură TV Telekom Sport
Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 noiembrie 2018 17:47

Moderatorul Digi Sport, Radu Naum, a povestit un episod petrecut recent pe străzile Capitalei.

Jurnalistul susține că s-a întâlnit cu Salomao și l-a întrebat despre hențul pe care Armando Cooper l-a făcut în meciul câștigat cu Voluntari (1-0), dar arbitrul Cătălin Popa nu l-a văzut și a lăsat jocul să continue.

”M-am intersectat cu Salomao într-un loc din București și l-am întrebat ce a fost în capul lui Cooper de a întins mâna spre minge în meciul cu Voluntari? Să vă spun ce mi-a spus.

Mi-a zis că el (n.r. Cooper) a vrut să-l împingă pe jucătorul advers și i-a rămas mâna acolo. Explicația e ok. O explicație pe care n-a spus-o nimeni până acum”, a spus Radu Naum.

Cum a fost hențul

Totul s-a petrecut în minutul 27. Katsikas a pierdut inexplicabil o minge, apoi a faultat la 20 de metri de poartă și a fost avertizat cu cartonaș galben. Din lovitura liberă rezultată, șutul lui Căpățână a fost blocat cu mâna de Armando Cooper.

În ciuda protestelor gazdelor, arbitrul a lăsat jocul să continue. Reluările TV au arătat în mod evident cum mingea șutată e respinsă cu mâna de Cooper.

Citește și: FC VOLUNTARI - DINAMO // Greșeală mare de arbitraj în prima repriză: gazdele ar fi trebuit să primească penalty în minutul 27 + Reacția lui MM Stoica

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
bogat
bogat  •  08 Noiembrie 2018, 13:01

e simplu: conform regulamentului de fotbal, daca nu a existat intentie sa joace mingea cu mana nu se penalizeaza. Nu orice contact al mainii cu mingea inseamna automat penalizare pentru hent si nu conteaza nici macar "pozitia nefireasca a mainii" cum tot o bat in cap unii "experti" la teveu.

ciollo
ciollo  •  07 Noiembrie 2018, 20:53

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

117160982529853
Mihai Nistor  •  07 Noiembrie 2018, 18:52

Chiar asa a fost cum spune Salomao dar e unde sa vedeti voi. Doar ce va dictează finantatorul spuneti. Deh,obligație de serviciu. De ce nu dezbateti atât si cand "marea" echipa,stiti voi care,primeste 11 pe bandă rulantă. Nu aveti niciun pic de mândrie in voi. Slabi si servili.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează