FOTBAL  »  Superliga  »  TIMIŞOARA-ASTRA 2-2

Salvatorul Timişoarei » Zăgrean a înscris primul gol pentru Poli, al doilea în Liga 1

Andrei Zăgrean
Andrei Zăgrean

Articol de GSP - Publicat joi, 07 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 07 aprilie 2011 10:44

Andrei Zăgrean a avut nevoie de 45 de minute în tricoul alb-violet pentru a înscrie primul gol pe "Dan Păltinişanu".


În luptă directă cu Axente, Magera, Nikolici sau Nikolici, Andrei Zăgrean părea să aibă ultima şansă pentru a prinde un loc în echipa timişorenilor. La partida cu Astra însă, Zăgrean a fost la un pas să înceapă meciul încă din primul minut după ce Magera a fost incert pînă la primul fluier al arbitrului. Cehul a jucat cu dureri şi infiltraţii, dar la pauză Uhrin a mers pe mîna fostului atacant de la Alba Iulia sau Internaţional Piteşti.

"Dacă munceşte, oricînd îşi poate face loc în prima echipă. Este un atacant pe stilul lui Inzaghi", era concluzia staff-ului tehnic după cantonamentele din iarnă. Atacant bătăios de careu, Zăgrean are acum prima şansă la titularizare în partida cu Sportul. Jucătorul de 25 de ani putea să aducă chiar şi victoria Timişoarei în final, dar şutul său de la marginea careului a fost respins de unul dintre fundaşii ploieşteni din faţa porţii.

"Dacă sîntem puternici învingem împotriva tuturor"
Zăgrean şi-a făcut debutul în tricoul alb-violet la partida cu Steaua, cînd a prins însă doar 1 minut într-o partidă oficială pentru Poli. După primul gol pentru timişoreni, atacantul a jubilat: "În a doua repriză am încercat să facem ceea ce ştim noi mai bine. Imediat cum am înscris, primul meu gînd a fost că puteam să batem. Am obţinut un singur punct şi sper să ne ajute mult pînă în final. Ştiam de la început că Astra are o echipă de contraatac, cu jucători rapizi.

Toată lumea vine să joace la randament maxim cu Poli pentru că este o echipă de tradiţie. Noi trebuie să rămînem concentraţi pe ceea ce avem de făcut în acest final de campionat. Eu nu vreau să vorbesc despre arbitraj, dacă sîntem puternici învingem împotriva tuturor. Acest gol mi-a redat încrederea şi îl dedic familiei şi naşului meu", a spus Andrei Zăgrean.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
t_danc
t_danc  •  07 Aprilie 2011, 21:02

PT INCEPUT E FOARTE BINE. AVEM NEVOIE DE UN ATACANT BUN DE CAREU. MAI ALES CA AXENTE DA TOT PE LANGA MINGE. A AVUT DOUA OCAZII URIASE DE GOL SI LE-A IROSIT.

spunesitu.ro
spunesitu.ro  •  07 Aprilie 2011, 12:01

e abia la inceput

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close