FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Samba do Steaua » "Roş-albaştrii" pot avea în 2012 un trident ofensiv brazilian

Articol de - Publicat duminica, 08 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 08 ianuarie 2012 22:06

Steaua a bifat deja 5 transferuri în această iarnă, întărindu-şi serios lotul după ce a pierdut trei jucători, şi nu vor să se oprească pînă nu pun mîna şi pe Wesley

Concurenţa în cadrul lotului a crescut semnificativ, mai ales că majoritatea jucătorilor pot evolua pe mai multe posturi. Lupta serioasă se dă în ofensivă, acolo unde Steaua a ajuns deja la şase atacanţi după aducerea lui Gabriel Machado de la U Cluj.

Deşi îi mai are pe fraţii Costea, Raul Rusescu, Stefan Nikolici şi Leandro Tatu, Steaua insistă să îl aducă şi pe Wesley. Cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1 este dorit chiar şi de Machado, fostul atacant al lui "U" visînd la un trident brazilian "roş-albastru":

"Neapărat trebuie să vină şi Wesley la Steaua. Sînt sigur că vom face spectacol pe stadion împreună cu el şi cu Tatu", a spus Gabriel Machado.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
86.24
86.24  •  09 Ianuarie 2012, 02:50

wesley e mare fostbalist si de spadasio mai mi-a placut cand evoloa in spatele atacantului,dar io cred ca steaua se descurca si daca nu vine wesley in ceva timp poate sa evoleze foarte bine un rusescu sau un tatu dc nu mihai costea sau chiar tanase sa fie trecut in spatele varfului si in stanga sa joace un florin costea sau parvulescu sunt multe soluti la steaua acolo in stanga si chipciu sau chiar chipciu in spatele varfului ca a mai jucat ...deci STEAUA ARE CEL MAI VALOROS LOT,pacat pentru puti de 19...20 ani ar trebui sa ii imprumute sa joace si ei.

86.24
86.24  •  09 Ianuarie 2012, 02:40

sa vedem cum evolueaza maceado,mie personal mi-a placut de tatu si cred ca arata bine un atac cu tatu dreapta, wesley centru, tanase stanga si dc nu in atac brazilianul care scrie pro sport de el ca este dorit de steaua si ca are 1.90

montrealez
montrealez  •  08 Ianuarie 2012, 22:22
Postat de akcent83 pe 08 Ianuarie 2012, 19:28

Visati...Wesley va ramane la Vaslui si plus k va mai veni cu 2-3 jucatori din Brazilia dupa el...vorbim pe 15 ianuarie :)

Ce vise mah? Vaslui si Steaua s-au inteles pt jucator, mai ramane intelegerea intre club si jucator. E clar ca e posibil sa nu se realizeze, dar tu ce aberezi acolo ca visam? E clar si faptu ca te doare daca ar pleca Wesley, si faci comentarii sentimentale p-aici bazate pe frica si emotia de-al pierde pe Wesley. Daca crezi si speri ca nu vine Wesley, zi asta si da cateva motive. Hai ca te ajut. Un motiv ar fii faptu ca are un salariu f mare, sau ca e competitie mare la Steaua pe postu ala, sau mai pt tine asa...Wesley nu ar veni la Steaua pt ca iubeste Vasluiu prea mult si nu concepe sa plece.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează