FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șampanie înainte de Steaua: ”I-am învins pe «câini» după șpriț, acum vine rândul altor «grei»” :)

Fotbaliștii campioanei au sărbătorit calificarea ce aduce aproape un milion de euro în contul clubului // FOTO Facebook
Fotbaliștii campioanei au sărbătorit calificarea ce aduce aproape un milion de euro în contul clubului // FOTO Facebook

Articol de - Publicat sambata, 10 decembrie 2016 00:00

Giurgiuvenii s-au amuzat: ”În primăvară, i-am învins pe «câini» venind direct de la șpriț, acum vine rândul altor «grei»!”

Astra e în premieră în primăvara europeană, doar Săpunaru și Teixeira au mai jucat într-o astfel de fază a competițiilor continentale. Fotbaliștii au sărbătorit succesul în noaptea de joi spre vineri într-un restaurant din zona Pieței Dorobanți, au udat cu șampanie momentul, au cântat, au dansat și au aruncat cu șervețele.

"Parcă e masa de adio! Cine știe câți vor mai fi în echipă la începutul lui 2017", au comentat elevii lui Șumi. Antrenorul îi vrea la Gaziantep pe Săpunaru și pe Junior Morais, Gigi Becali îi mai dorește pe Teixeira, pe Budescu și pe același Morais lângă Alibec, alți fotbaliști își caută angajamente în străinătate.

Cine va mai prinde "16-imile" Europa League speră într-o "dublă" memorabilă, nu doar în schimburi de tricouri cu celebrități: "Poate dăm peste Zenit sau Tottenham, măcar jucăm și noi cu mulți spectatori pe Național Arena".

Duminică e meci cu Steaua. "Pe cei de la Dinamo i-am învins în primăvară venind direct de la băutură, acum, chiar dacă avem șanse destul de mici la play-off, încercăm să le venim de hac și «prietenilor» noștri. Să mai facă Gigi Becali și alte oferte!", pronostichează campionii en titre.

"Plângeam îmbrățișați ca idioții"

Denis Alibec nu va juca împotriva Stelei, mâine. Fotbalistul a evitat să înjure viitoarea sa echipă, în momentul în care în vestiar s-au declanșat "cântece" împotriva rivalilor.

"Lacrimile pe care Denis le-a vărsat în fața mea mi-au adus și mie lacrimi. Am plâns ca doi idioți unul în brațele celuilalt! E un băiat de o calitate extraordinară, colegii i-au scandat numele. Alibec nu va juca împotriva Stelei, l-am trimis acasă, nu vreau să-l expun", a explicat Şumudică.

"Astra a dat «culoare», «căldură», «suflet» unui fotbal românesc rece şi trist. Şumudică avea ochii plini de lacrimi, de bucurie, de mulţumire, de tristeţe, toate la un loc! Alibec era cu ochii în lacrimi şi el! Cine ştie ce va fi în februarie?"
Site-ul Astrei după calificarea în primăvara europeană

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  10 Decembrie 2016, 12:43

Mai, ce seamana poza asta cu cea a ”greilor” de la FCD1948D inainte de meciul cu Gazul...

andrei.f
andrei.f  •  10 Decembrie 2016, 12:14

Întradevăr, asta e marea crăpelniţă, Astra nu prinde play-off-ul, Astra se destramă din primăvară !

para.para
para.para  •  10 Decembrie 2016, 11:37

Pe Dinamo i-au batut ca nu aveau oferte de la Neghinita, dar impotriva lui jiji joaca chiar ca betii, ca deh astia iau glumele lui jiji drept transferuri la fcsb.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close