FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

OFICIAL Mutare surprinzătoare » FCU Craiova i-a reziliat contractul jucătorului „ochit” de cei de la FCSB: „Mi se părea foarte bun”

Samuel Asamoah (centru), foto: Imago Images
Samuel Asamoah (centru), foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 22 februarie 2024 12:03 / Actualizat joi, 22 februarie 2024 12:24

Samuel Asamoah (29 de ani) nu mai este jucătorul celor de la FCU Craiova. Mijlocașul din Togo nu a fost utilizat foarte mult de antrenorul Giovanni Costantino, iar acum și-a reziliat contractul cu oltenii.

Clubul a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare despărțirea de jucătorul cu 9 meciuri în acest sezon. Asamoah evolua pentru FCU Craiova din vara lui 2021 și a fost om de bază în primele două sezoane, atunci când a evoluat în 66 de meciuri.

Dani Alves CONDAMNAT! Judecătorii au anunțat verdictul
SPANIA
Dani Alves CONDAMNAT! Judecătorii au anunțat verdictul

Samuel Asamoah a plecat de la FCU Craiova

Mulțumim, Samuel Asamoah!
Clubul nostru și Samuel Asamoah au reziliat de comun acord contractul de colaborare.
Samuel Asamoah a devenit jucătorul nostru în vara anului 2021.
Îi mulțumim pentru tot efortul depus și îi dorim mult succes pe viitor!
-comunicat FCU Craiova

Mutare surprinzătoare » FCU Craiova i-a reziliat contractul jucătorului „ochit” de cei de la FCSB: „Mi se părea foarte bun”
Samuel Asamoah a plecat de la FCU Craiova, foto: facebook Fotbal Club Universitatea 1948

Trecut pe la Kas Eupen, OH Leuven și Sint-Truiden, Asamoah a ajuns la FCU Craiova în iulie 2021 și este cotat de site-ul Transfermarkt la 450.000 de euro.

Ultimul meci pe care Asamoah l-a jucat în tricoul lui FCU Craiova a fost victoria cu Voluntari, de pe 15 decembrie 2023, atunci când a fost trimis pe teren în minutul 82. Mijlocașul din Togo nu a mai fost titular într-o partidă de campionat de pe 1 octombrie 2023, atunci când FCU Craiova pierdea pe terenul lui CFR Cluj, scor 0-2.

Mihai Stoica nu înțelege de ce Samuel Asamoah nu joacă mai mult pentru FCU Craiova: „Mă mir că a dispărut”

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al FCSB, nu înțelegea în urmă cu câteva zile dispariția mijlocașului Samuel Asamoah (29 de ani) din echipa de start a celor de la FCU Craiova.

„Mă mir că a dispărut Asamoah, pentru că arăta foarte bine la un moment dat. A început bine cu Mutu, după aia a avut iar o scădere, apoi a arătat iar foarte bine. Nu mi se părea rău deloc. Mi se părea chiar un jucător foarte bun. 

Anul trecut, a început să joace Albu pentru că era sub vârstă, iar Popa nu era în poartă. Nu putea să joace cu Achim. Nu se atinge nimeni de Achim.

Dar acum cred că ar fi avut nevoie de un jucător care să lege mai bine jocul”, a spus Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Bogdan Apostu, despre neînțelegerile cu Horațiu Moldovan


Citește și alte știri:

Alexandru Tudor, prima reacție după ce nu mai e arbitrul numărul 1 all-time » „Jos pălăria! Colțescu are 25 de ani de sacrificii”

Gnohere a vorbit cu Mihai Pintilii și anunță: „O să vin”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
tallpaiadului
tallpaiadului  •  22 Februarie 2024, 15:56

Ar fi trebuit intrebat si Napoli daca are sau nu nevoie de Asamoah, ca oricum Constantino trebuie sa plece daca FCU vrea sa se salveze de la retrogradare. Fiecare etapa in care Constantino continua sa antreneze acolo ii face viata mai grea lui Napoli la urmatoarea descalecare.

iar_locul_doi
iar_locul_doi  •  22 Februarie 2024, 14:02

Il vrem la noi in Berceni !! Cu asta luam titlul nr 27 (imaginar) !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează