FOTBAL  »  Superliga  »  SANCȚIUNI

Sancțiunea dictată de LPF în scandalul de xenofobie de la Farul - Sepsi + Hagi și Grozavu, suspendați

Gică Hagi a fost suspendat două etape / Sursă foto: farulconstanta.com
Gică Hagi a fost suspendat două etape / Sursă foto: farulconstanta.com

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 august 2021 15:42 / Actualizat miercuri, 11 august 2021 16:06

Tensiunea apărută în finalul meciului Farul - Sepsi 1-0 nu a rămas fără urmări. Gică Hagi și Leo Grozavu, antrenorii celor două echipe, au fost suspendați astăzi de Comisia de Disciplină din cadrul FRF. Clubul gazdă n-a fost iertat pentru scandările xenofobe ale fanilor. 

Clubul Farul Constanța a fost amendat cu 10.500 lei pentru scandările xenofobe ale propriilor suporteri la adresa jucătorilor lui Sepsi. Iar Hagi și Grozavu au fost suspendați câte două etape după ce au fost trimiși în tribună, penalizările financiare fiind cele care diferă. Dacă antrenorul lui Sepsi a fost amendat cu 4.500 de lei, Hagi va trebui să scoată din buzunar doar 360 de lei.

Duminică, Leo Grozavu și Gică Hagi au terminat partida în tribună, eliminați de „centralul” Adrian Cojocaru. Ce s-a întâmplat, mai exact? Prelungirile au oferit un moment tensionat la Ovidiu. Leo Grozavu s-a certat serios cu arbitrul de rezervă, Andrei Antonie, în timp ce Gică Hagi a avut o dispută cu un oficial covăsnean. „Centralul” Adrian Cojocaru i-a trimis pe ambii antrenori în tribune. Totul a pornit de la un posibil penalty invocat de oaspeți.

Attila Hadnagy îi răspunde lui Gică Popescu în scandalul scandărilor xenofobe: „Acolo e problema noastră”
CONFLICT
Attila Hadnagy îi răspunde lui Gică Popescu în scandalul scandărilor xenofobe: „Acolo e problema noastră”

Galeria Farului, scandări xenofobe în meciul cu Sepsi

În minutul 18 al meciului Farul - Sepsi, galeria dobrogenilor a apelat la scandări xenofobe: „Afară, afară cu ungurii din țară!”.

„Nu sunt lucruri pe care să le dorim să le auzim pe arenele noastre. De fapt, nu-și mai au locul în lumea modernă în care trăim. Acum, să se gândească fanii Farului la un singur aspect: cum se simte Arpad Tordai, goalkeeperul care a ținut intactă poarta echipei în ultimele 3 meciuri. El e de etnie maghiară!”, a spus George Dobre, comentator Digi Sport.

Galeria Farului a utilizat expresia reprobabilă și în minutul 31.

VIDEO Tot ce trebuie să știi înainte de CFR Cluj - Farul

Citește și alte știri de actualitate:

Attila Hadnagy îi răspunde lui Gică Popescu în scandalul scandărilor xenofobe: „Acolo e problema noastră”

Hagi, despre conflictul de la final: „Am depășit limita” + „El ne-a câștigat meciul!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
106467374887804
Adrian Adi  •  12 August 2021, 13:08
Postat de cr_fabiani pe 11 August 2021, 21:26

Hunii v au facut paella,pilaf baiete..taietorii de lemne v au dat o bataie sora cu moartea..cam asta s a intamplat..

Tu fiind singurul martor?

3013262812324669
László Albert  •  12 August 2021, 10:03
Postat de talpaiadului pe 11 August 2021, 20:37

Iar Sepsi apartine mai mult de FUF :)

Deci Barcelona,Celsi, PSG aparține de Arabi? Ești penibil!!

3013262812324669
László Albert  •  12 August 2021, 09:18

28 de sportivi maghiari din transilvania au adus Romăniei 48 medalii OLIMPICE+ actualul ministru 3 medalii la paraolimpici! peste 100 de fotbaliști au reprezentat țara de la Bodola, Baratki la Bölöni și Selymes Tibi! Acum pot să vadă pt cine au concurat! Să fie pildă pe vecie! Această situație nu e de ieri . Prima dată sa strigat acum 23 de ani , de către banda lui Jean Pavel la meciul de hochei Steaua-M-Ciuc cînd pe ghață erau 5 Ucrainieni din partea Stelei ,iar la echipa Harghiteană cei 5 jucători însumau 356 meciuri sub culorile Romăniei!!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează