FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - POLI IAŞI 0-0

Săndoi: "Am trecut de blocajul psihic"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 aprilie 2008 00:00

Antrenorul echipei de tineret şi al lui Fc Vaslui, Emil Săndoi, a comentat la televiziunea Telesport meciul disputat de echipa sa de club în compania echipei Poli Iaşi:

"Am jucat bine. Evoluţia echipei ne dă speranţe pentru ce urmează. A existat determinare şi asta s-a văzut. După acest meci am trecut de blocajul psihic din etapele trecute. Avem potenţial, moralul jucătorilor e în creştere", a spus după meci Săndoi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
 •  20 Aprilie 2008, 10:26

doamne..voi nu vedeti ca nici macar nu stiti sa scrieti corect..si mai intrati sa postati mesaje pe gsp..fraierilor...tarani sunteti voi nu noi..ca tot meciul ati stiut doar sa ne injurati pe noi..dar ati venit pt noi..sau pt echipa voastra??marlanilor..:))

 •  19 Aprilie 2008, 23:49

ca tarani ce suntetzi, invidiosi, ati dat ca fraierii foc! cele 90 de min s-au jucat la o singura poarta ( la poarta voastraaa!!!!! asa ca ciocu mic!

 •  19 Aprilie 2008, 23:49

..Sandoi ...pleaca..de la echipa asta...esti unul dintre cei mai slabi antrenori de club din dizia ..A...esti penibil..echipa FC Vaslui..nu mai joaca ..nimic...nu ai strategii nu stii sa asezi oamenii in teren..IN CONCLUZIE ESTI PENIBIL CA ANTRENOR DE CLUB..!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează