FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CSU CRAIOVA 3-2

Săndoi crede că înfrîngerea cu FC Botoșani este nemeritată: "Preferam să jucăm mai modest, dar să cîștigăm! Am jucat frumos, dar am pierdut"

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 octombrie 2015 22:37

Emil Săndoi, antrenorul celor de la CSU Craiova, a vorbit despre meciul pierdut de echipa sa, 2-3 cu FC Botoșani.

"Este o înfrîngere nemeritată. Este adevărat că am făcut unele greșeli de poziționare și nu am respectat ce am vorbit. Am fost conduși, dar am revenit și am avut două mari ocazii, singur cu portarul, la 1-1 și la 2-1.

Golul lui Hadnagy este o execuție de senzație, cum rar vezi în fotbalul din România.

Dacă marcam golul doi mai devreme, aveam puterea de a reveni. Am dominat clar a doua repriză, dar nu am putut marca. 

Nu ne convine că am pierdut, dar poate de aceea e frumos fotbalul. Preferam să jucăm mai modest, dar să cîștigăm. Din păcate, am jucat frumos, dar am pierdut", a spus Săndoi la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
khal_37
khal_37  •  17 Octombrie 2015, 13:44

Uitati-va ce joviali sunt cei doi in aceasta poza, dovada mai elocventa nu exista! A fost un meci al omeniei in favoarea clubului rosu Динамо!

khal_37
khal_37  •  17 Octombrie 2015, 13:43

Este limpede ca lumina zilei ca a treia echipa a sistemului rosu dupa Динамо si a.s.a. tg-mures *** aceasta partida directivele de sus fiind foarte clare. In cazul unei victorii csu craiova trecea peste echipa de suflet a neocomunistilor de la putere Динамо ceea ce era inandmisibil.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sakamoto
sakamoto  •  17 Octombrie 2015, 10:32

Ii admir pe olteni, cit de pragmatici sint:la primaria Craiova nu scormoneste DNA-ul. Au echipe de fotbal, handbal, volei, baschet, finantzate de primatie si totul este OK. Ba mai au si vreo 2000 de revolutionari platiti de la buget. Numai bine, rau la nimeni!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează