FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Săndoi: "Nu credeam că Pandurii şi Craiova se vor bate să evite retrogradarea"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2010 00:00

Selecţionerul "naţionalei" de tineret crede că cele două echipe ale Olteniei vor evita în cele din urmă retrogradarea în eşalonul secund.

"Am urmărit îndeaproape evoluţia celor două echipe şi chiar nu mă aşteptam să se ajungă aici, să se lupte pentru evitarea retrogradării. Atât Universitatea Craiova, cât şi Pandurii, sunt două echipe care merită locuri mult mai sus în Liga I.

Este adevărat, ambele echipe sunt într-o zonă periculoasă din clasament, Craiova e pe un loc retrogradabil, iar Pandurii foarte aproape, dar asta nu înseamnă că cine va pierde acest meci va şi pica. Mai sunt destule etape de jucat din acest sezon şi orice se poate întâmpla", a spus Emil Săndoi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  05 Martie 2010, 15:25

DA LA CE AI FI VRUT, LA TITLU SAU LA CUPA UEFA?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează