FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Săndoi out, Mogoșanu interimar: "Situaţia Craiovei este sigură"

Rotaru dă asigurări că Universitatea e stabilă din punct de vedere financiar
Rotaru dă asigurări că Universitatea e stabilă din punct de vedere financiar

Articol de - Publicat miercuri, 06 ianuarie 2016 00:00

Mihai Rotaru a dezvăluit că nu caută să vîndă clubul, a precizat că nu are fotbalişti de dat la Steaua şi-i anunţă pe jucători cînd le vor intra salariile.

CS Universitatea va începe de poimîine pregătirile pentru noul sezon. Aşa cum spunea Bogdan Vătăjelu într-un interviu acordat ediţiei print a Gazetei, "Ştiinţa are pentru ce să tragă şi-n play-out, trebuie să terminăm pe locul 7, că poate profităm de problemele altora şi ajungem astfel în cupele europene".

Antrenorul Emil Săndoi urmează să se despartă de club, astăzi, probabil, se va face anunţul oficial, însă rezilierea actelor e ca şi semnată. Bănia va merge pe strategia celor de la Real Madrid: îl avansează pe antrenorul de la echipa secundă ca "principal" la prima echipă. Daniel Mogoşanu va pleca alături de jucători în cantonament, în Antalya, pînă la noi ordine el va fi şeful staff-ului tehnic!

Banii, la jumătatea lunii

În ceea ce priveşte stabilitatea grupării, Mihai Rotaru, principalul finanţator al juveţilor, a explicat pentru Gazeta Sporturilor care-i situaţia la zi: "Fotbaliştii şi suporterii n-au de ce să se teamă. Situaţia clubului este sigură. Nu s-a vorbit despre venirea altui investitor principal, nici de la Braşov, nici de prin alte zone. Dacă sînt oameni dispuşi să vină să susţină Universitatea, îi aşteptăm cu inima deschisă. Nu se pune problema ca Ştiinţa să intre în insolvenţă, nici nu ar avea cum, tehnic. Sînt 18 zile de întîrzieri salariale, pe 15 ianuarie se va plăti tot".

Şi primarul Olguţa Vasilescu a transmis ieri că nu sînt probleme la club: "Şi nu avem jucători de vînzare pentru Bucureşti!".

"Nimic nu e de vînzare"

Referitor la situaţia fotbaliştilor aflaţi în vizorul Stelei, Ivan, Bancu, Mateiu şi Vătăjelu, Rotaru a precizat: "Ca să lămurim lucrurile: cu Gigi Becali am vorbit de două ori în viaţă. M-a sunat el, acum o lună şi jumătate, m-a întrebat de jucători şi i-am spus clar şi punctual: «Nimic nu e de vînzare la Craiova!». Atît, nu s-a mai continuat. Bine, dacă vor apărea oferte superinteresante, din străinătate, se pot face discuţii. Aşa cum pentru Andrei Ivan sînt cluburi care-l monitorizează, firesc, pentru că e interesant, vîrful generaţiei sale, şi atrage atenţia. Barcelona? Există un interes. Ajax? Da, există interes. Scouterii pun întrebări, îşi iau informaţii, să vedem, nu doar vizavi de Ivan, ci şi de alţi fotbalişti".

Bănia pe scurt:

  • În Turcia, oltenii vor sta în hotelul în care a fost oaspete şi Angela Merkel! Craiovenii vor efectua două stagii de pregătire în Antalya (12-22 ianuarie şi 25 ianuarie - 5 februarie), iar la unul dintre resorturi, Bellis Deluxe, s-a cazat şi cancelarul Germaniei în timpul Summitului marilor puteri mondiale, în noiembrie 2015.
  • Şase amicale şi mai vor unul, pe 19 ianuarie, pentru care sînt discuţii. Partidele de verificare stabilite deja: cu Hallescher (Germania) pe 16 ianuarie, cu Vardar Skopje (Macedonia) pe 21 ianuarie, cu MTK Budapesta (Ungaria) pe 28 ianuarie, cu Paksi (Ungaria) pe 31 ianuarie, cu Slovan Bratislava (Slovacia) pe 3 februarie şi cu Sioni Bolnisi (Georgia) pe 4 februarie.
  • Reunirea echipei este prevăzută pentru vineri, sub comanda lui Daniel Mogoşanu.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
fcu1948
fcu1948  •  07 Ianuarie 2016, 18:22
Postat de kaloogarele pe 06 Ianuarie 2016, 17:50

parca am mai vazut filmu' asta ... urmeaza ala, cum *** ii zicea ... tabirca?

Urmează desființarea! Fără veșnica pomenire, că nu o să-și mai aducă nimeni aminte că a existat cândva o echipă cu numele format din 3 litere.

kaloogarele
kaloogarele  •  06 Ianuarie 2016, 17:50

parca am mai vazut filmu' asta ... urmeaza ala, cum *** ii zicea ... tabirca?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1645653982388916
Leo Dino  •  06 Ianuarie 2016, 13:04

Rotaru merge pe buzunaru lui .Nu crede in aberanti gen Becali un papagal si un penibil infractor .Noul antrenor sper sa fie ascultat si jucatorii sa se implice mai mult sa comunice si sa se ajute ,in felu asta au totii de castigat sa nu se gandeasca la europene doar la joc.Cartu si Sandoi era cel mai bun cuplu si technica dar nu sa investit la inceputu campionatului (mare dreptate aveau ambii antrenori sa aduca jucatori la cerinta lor )Ferfelea e un depravat,Curelea si mai sunt cativa de profita si nu joaca mai rau ca liga 2 ..sa fie intr-un ceas bun schimbarea asta .Numai bine si m sanatate tuturor

Vezi toate comentariile (10)
Comentează