FOTBAL  »  Superliga  »  LANSARE DE CARTE

GALERIE FOTO Sandra Mutu, susținătoarea numărul 1 a lui Adrian Mutu la lansarea cărții: „Sunt foarte mândră de el”

Sandra Mutu, alături de fiul Thiago, la lansarea cărții lui Adrian Mutu +36   FOTO
Sandra Mutu, alături de fiul Thiago, la lansarea cărții lui Adrian Mutu

Articol de - Publicat sambata, 11 iunie 2022 18:00 / Actualizat sambata, 11 iunie 2022 18:50

Adrian Mutu, 43 de ani, a lansat azi, la Cluj-Napoca, autobiografia „Revenirea din Infern”. La eveniment a fost prezentă și soția sa, Sandra Mutu, alături de Thiago, fiul acestora.

  • Propunerea de a lansa o carte despre viața lui Mutu, în colaborare cu jurnalistul Cătălin Oprișan, i-a aparținut actorului Codin Maticiuc.
  • Cei 3 au fost prezenți în această după-amiază la o conferință de presă desfășurată la hotelul Radisson Blu.

Peste 300 de participanți au venit la lansarea cărții lui Adi Mutu, printre aceștia numărându-se nume celebre din fotbal precum Ciprian Marica, Ionuț Rada sau Eduard Stăncioiu. Totuși, cel mai mare sprijin a venit din partea familiei. Sandra, soția sa, împreună cu Thiago, fiul cuplului, colecționar de semne de carte, au fost prezenți la Cluj. 

Sandra Mutu: „E un moment foarte emoționant, sunt mândră de el”

„E un moment foarte emoționant, sunt foarte mândră de el, sunt mândră în fiecare zi pentru tot ce a realizat de-a lungul timpului și sper ca și de acum înainte să aibă parte numai de proiecte frumoase, la fel de frumoase ca până acum. 

E tăticul perfect. E un soț familist, foarte iubitor, se implică în tot ceea ce înseamnă familie, în educația lui Thiago”, a declarat Sandra Mutu pentru GSP.ro.

Sandra Mutu. Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
+32 FOTO

La eveniment a fost prezentă și Rodica Mutu, mama antrenorului de la Rapid. Aceasta a ținut să-i facă și ea o urare fiului său cu ocazia lansării cărții.

„Emoțiile nu sunt foarte mari, știam că la un moment dat va face cartea asta. Pentru mine nu e ceva ieșit din comun, sunt mândră de ceea ce a realizat Adrian și ce va urma să realizeze. 

Sper ca antrenorul să întreacă valoarea fotbalistului. El nu poate trăi departe de teren, e un bun pedagog și ceea ce mă bucură e că tinerii fotbaliști îl respectă, cel puțin ca fotbalist”, a declarat și Rodica Mutu, mama lui Adi.

Citește și: 

Cocaină, depresie și dezintoxicare cu George Best! Adrian Mutu, dezvăluiri explozive în cartea lansată astăzi: „Aș vrea să ies pe stradă și să urlu”
DEZVĂLUIRI
Cocaină, depresie și dezintoxicare cu George Best! Adrian Mutu, dezvăluiri explozive în cartea lansată astăzi: „Aș vrea să ies pe stradă și să urlu”
Spovedania lui Adrian Mutu în autobiografia „Revenirea din Infern”: „Am făcut rău familiei, unii au suferit din cauza mea! Acolo sus doar vulturii se avântă”
LANSARE de CARTE
Spovedania lui Adrian Mutu în autobiografia „Revenirea din Infern”: „Am făcut rău familiei, unii au suferit din cauza mea! Acolo sus doar vulturii se avântă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
Dark_Angel
Dark_Angel  •  13 Iunie 2022, 17:47
Postat de mattteo pe 11 Iunie 2022, 19:54

E cuminte asta, nu prea posteaza. Stai sa devina feminista

Ramane sa vedem. Dar un lucru pot afirma despre Mutu, s-a priceput sa-si aleaga femeile din viata sa. Toate frumoase foc si stilate.

balotelli
balotelli  •  12 Iunie 2022, 10:05

"... lansarea cărții lui Adi Mutu, printre participanți numărându-se nume celebre din fotbal precum Ciprian Marica...". Ai grijă, Adi! Nu-l lăsa pe Cipri să se apropie de Sanda. Să nu devină susținătoarea nr. 1 a lui. Nu de alta, da' n-am vrea să citim peste doi ani o carte despre prosoape. Apropo': sper că nu v-ați cazat toți trei la același hotel în Cluj.

mattteo
mattteo  •  11 Iunie 2022, 19:54
Postat de Dark_Angel pe 11 Iunie 2022, 19:12

Mai multe poze cu Sandra erau bine venite. cam slabut de data asta, GSP.

E cuminte asta, nu prea posteaza. Stai sa devina feminista

Vezi toate comentariile (4)
Comentează