FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA ŞI GLORIA BISTRIŢA, RETROGRADATE

Sandu apelează la UEFA: "TOATE echipele din cupele europene vor trece printr-un audit financiar"

Mircea Sandu vrea ca răspunderea licenţelor să nu mai fie aruncată în cîrca Federaţiei
Mircea Sandu vrea ca răspunderea licenţelor să nu mai fie aruncată în cîrca Federaţiei

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 02 iunie 2011 18:37

În cadrul unei conferinţe de presă, Mircea Sandu, preşedintele FRF a vorbit pe despre situaţia echipelor care ne vor reprezenta la anul în cupele europene, spunînd că acestea ar trebui să se aştepte la un audit financiar din partea UEFA:

"CEx nu are atribuţia licenţierii cluburilor. Ne-am lămurit cu ceea ce s-a întîmplat cu decizia Comisiei de Apel. Solicit UEFA să facă un audit pentur toate cele 7 echipe care ar putea juca în Europa. Chiar dacă auditul dovedeşte că Steaua sau Dinamo au probleme, licenţa nu le poate fi retrasă. Auditul UEFA are un rol extrem de important pentru mine. Amenzile luate de FRF nu mai contează cînd vezi 8000 de oameni care ies în stradă", a spus acesta.

Mircea Sandu s-a referit şi la problemele financiare ale Gloriei Bistriţa:

"Tata Jean putea să plătească foarte uşor datoria Gloriei Bistriţa, putea împrumuta suma aceea de oriunde,  e vorba doar de 100.000 de euro :X . El a catadicsit să dea în judecată şi pe cine trebuia, şi pe cine nu trebuia. Pînă la data de 20, Liga trebuie să analizeze bine cazurile. Nu e nici o bucurie pentru mine că o echipă e retrogradată în afara criteriului sportiv".

Preşedintele FRF a făcut referire şi la un episod din trecut:

"Cînd om avea şi noi preşedinţi de club ca-n Germania n-o să mai avem probleme de acest gen.. Acum trei ani de zile, toate echipele din cupele europene, mai puţin CFR Cluj, au avut probleme de licenţiere, inclusiv Poli Timişoara! Erau notate cu roşu în toate caietele. Haideţi să mai căutăm şi în altă parte vinovatul, să nu ne uităm doar la Duru Viorel. Dacă ne convine sau nu că el e profesionist, asta-i altă problemă".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (41)
kostaskonstantin
kostaskonstantin  •  04 Iunie 2011, 15:43

Mr. SANDU, Ideile pe care le aveti sunt de TOT RASUL. Bunn. Am comandat un AUDIT- vine un AUDITOR de calibru si efectueaza corect AUDIT-ul. SI LA ACTIUNILE CORECTIVE VA DECIDE CA ECHIPELE AUDITATE SA NU POATA PARTICIPA LA CUPELE EUROPENE- DEOARECE: BLA, BLA, BLA.- NU INDEPLINESC CERINTELE. Atunci INTREB SI EU CA MOROMETE- " CE FACU-SI FRATE" de ce mam' drk nu facuram si AUDIT LA TOATE ECHIPELE- de unde sa stii tu MIRCICA care echipe trec conditiile LICENTIERII in urma AUDITULUI- si care NU- Daca cele care inlocuesc ECHIPELE NELICENTIATE- au probleme de LICENTIERE- O SA CERI UN ALT A U D I T- NU CRED, CRED CA SE IMPUNE UN SINGUR AUDIT- LA FRF- SCUZE-TREBUIE SI UNUL LA L I G A-

wollt_rider.
wollt_rider.  •  03 Iunie 2011, 12:22
Postat de iulie32 pe 03 Iunie 2011, 08:29

Tot el a zis:"Si ce daca UEFA va descoperii nereguli la Steaua si Dinamo,tot nu le vom putea retrage licenta".Nu zau?Dar lui Poli cum i-a retras-o Duru?

Foarte bine zis ..... si eu parca stiam ca timisoara a primit licenta dupa care i-a fost retrasa .... dar pentru Steaua si Dinamo nu se aplica acelas regulament ... defapt ma scuzati pentru JiJi si Borcea ....

shhhh
shhhh  •  03 Iunie 2011, 10:34

Bine ca Poli nu ia licenta pentru datorii dar altii n-au nicio problema. Si ca mai intotdeauna "altii" sunt echipele din bucuresti...

Vezi toate comentariile (41)
Comentează