FOTBAL  »  Superliga  »  CORUPŢIE ÎN FOTBAL

Sandu: "CCA-ul va fi mutat în alt sediu, iar celor din federaţie le voi interzice să se apropie de acel loc"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 aprilie 2009 00:00

Mircea Sandu, preşedintele FRF, spune că CCA va fi mutată în alt sediu, iar el va interzice angajaţilor săi să se apropie de acel loc.

"În general, viaţa trebuie să o duci după principii. Eu am spus că nepotismul nu are loc. M-am lovit şi eu de asta, cînd l-am angajat pe nepotul meu la recepţie. Am făcut o mare greşeală şi l-am dat afară. L-am propus pe Crăciunescu, chiar dacă am spus că sînt împotriva lui.

Omul se mai schimbă. CCA-ul va fi mutat în alt sediu şi eu voi interzice oamenilor din federaţie să se apropie de acel loc. Dacă se face un pas înaintea arbitrajului, nu mă interesează cu cine lucrez. Există posibilitatea să aducem şi un străin să lucreze în administraţie", a spus Mircea Sandu la Fanatik Show la otv.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
 •  25 Aprilie 2009, 13:11

pentru cel de sub mine... nu numa atat a facut Sandu! A inceput sa faca ordine cu cei ce gresesc in liga...de ce zici ca nu face ordine? pai ce? nu a facut ordine cu nemernicii aia de la Timisoara? in campionatu asta corect al nostru, sau gasit ei sa joace in alb violet... pai de la ei a inceput RAUL in fotbalul nostru! De la asemenea fapte deplorabile! a dat un exemplu cu nemernicii! Ca sa nu mai greseasca nici vre-o echipa! Bravo Sandule! Povestea merge mai departe!

 •  25 Aprilie 2009, 13:06

Daca incepea Sandu acum un an macar sa faca ordine, chiar as fi crezut in intentiile lui.El insa incepe acum dupa ce jumate din echipa lui e in vizorul Politiei pentru hotzie.Auziti ce fapta mare a facut el, si cat e el de corect? La curatat pana si pe nepotul lui, receptionerul! Da va amintiti de ce, nu? Vindea coca...in casa fotbalului... Mare om Sandu asta! Cum taie el in carne vie! Bravo Sandule!

teacher_bonjasky
teacher_bonjasky  •  25 Aprilie 2009, 01:17

domnule sandu,lucrez intr-un domeniu unde,daca ar fi atatea greseli,ca sa nu le spun magarii, orice sef si-ar da demisia,daca,bineinteles ar fi un lucru decent,dar,probabil , dv. aveti prea multi la mana ca sa va "permiteti asa ceva ".A fost un an fructuos:echipa nationala e in top,toate echipele s-au calificat in fazele superioare,nu sunt scandaluri cu arbitrii,nu sunt presedinti de club corupti, ....asa ca va doresc sa fiti presedinte inca 30 ani(ne putem face ca raluca nu trage pe n

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close