FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRE

Sandu: "Gică Hagi nu a stat la masă cu Platini pentru că Ilie Năstase a venit cu Amalia"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 mai 2009 00:00

Mircea Sandu, preşedintele FRF, a dezvăluit la GSP TV motivul pentru care cel mai mare fotbalist român, Gheorghe Hagi, nu a putut sta la masă cu Michel Platini.

"Gică Hagi trebuia să stea la masă cu Michel Platini, lîngă Ilie Năstase. Ilie urma să vină fără soţie, dar a sosit împreună cu Amalia şi n-am avut de ales. Iniţial, Hagi trebuia să stea la masă cu Platini. El s-a aşezat la o masă aşa îndepărtată", a spus Mircea Sandu la GSP TV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
 •  18 Mai 2009, 19:42

mai bine o puneau pe nevastasa lu nastase la alta masa .sau mai bine statea sandu la alta masa.oricum.....pt noi masa lu hagi e mai importanta ca doar el e singurul care il pretuim

 •  18 Mai 2009, 19:02

Deci era Federatia de Footbal si Ilie ce cauta la masa aceea ? Eu cred ca alti trebuiau sa fie invitati daca era ceva de tenis il cred. Mari nenorociti sint astia de la FRF cum poti sa spui ca, unul ca Hagi nu a avut loc la masa. Hagi ai umplut buzunarele la hoti cu $ iar acum nici la masa nu mai ai loc imi pare rau sa aud asta Rusine mare din partea lor. Base intra in ei si da jos cu Mafia mai daca mai vrei sa fi ales sau macar sa te considere lumea.

 •  18 Mai 2009, 18:39

D-le Sandu, nu se mai gasea un scaun pe acolo? Sa va fie rusine!Asa-i tratati pe cei care au luptat pentru imaginea tarii si implicit a FRF? Asa sa va trateze si pe voi,clica FRF, fostii si actualii mari sportivi! Sper sa va serviti prinzul la masa de linga closet!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează