FOTBAL  »  Superliga  »  VOINŢA SIBIU

Sandu Tăbîrcă va fi numit azi director tehnic la Sibiu

Sandu Tăbîrcă este noul director tehnic de la Voinţa Sibiu
Sandu Tăbîrcă este noul director tehnic de la Voinţa Sibiu

Articol de - Publicat duminica, 10 iulie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 10 iulie 2011 15:51

Antrenorul Alex Pelici, care a semnat ieri prelungirea contractului cu Voinţa Sibiu, nu are licenţă PRO. Fostul director tehnic al Gloriei Bistriţa, Sandu Tăbîrcă (45 de ani), va fi numit azi pe aceeaşi funcţie la Voinţa Sibiu.

 

În 2009, Tăbîrcă i-a lăsat locul lui Halagian pe banca bistriţenilor, în 8 etape reuşind să adune doar două puncte. În sezonul trecut a fost consilier tehnic al Gloria.

Decizia ardelenilor de a-l numi pe Tăbîrcă e legată de faptul că Alexandru Pelici, antrenorul care a decis să continue la Sibiu, deşi a semnat cu Luceafărul Oradea, nu deţine licenţa PRO. În lipsa acesteia, nu poate conduce banca tehnică a unei echipe de Liga 1.
Sandu Tăbîrcă e bănăţean ca şi Pelici, astfel încît sibienii anticipează că nu vor exista nici un fel de disensiuni între cei doi.

A antrenat în Austria
Sandu Tăbîrcă a jucat fotbal în România pînă la nivelul diviziei a doua, a plecat din România imediat după Revoluţie şi a devenit antrenor în Austria. A antrenat în ligine inferioare, ultima dată, în 2009, pe FC Waindhofen (Liga a III-a). Deşi a trebuit să-l demită în 2009, Jean Pădureanu l-a readus la Bistriţa, ca şi consilier tehnic, în 2010.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  10 Iulie 2011, 21:15

Da. E clar. Avem obiectiv doua puncte. Aferim!

mede
mede  •  10 Iulie 2011, 17:30

succes!!!

hodoni
hodoni  •  10 Iulie 2011, 16:02

Bun baiat , am lucrat cu el pe linie sportiva cand era jucator la Electromotor Timisoara , a fost bun si ca fotbalist , pacat ca nu a avut pile ca a jungea mai sus , succes Tabarca .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează