FOTBAL  »  Superliga  »  AMINTIRI

Sânmărtean își descrie foștii antrenori » Cine a vrut să-l dea afară, care a fost cel mai amuzant și cine e "exuberant, eferverscent"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 august 2018 19:12

Lucian Sânmărtean (38 de ani) a vorbit despre antrenorii pe care i-a avut în carieră și le-a făcut acestora câte o descriere inedită.

Despre Lopez Caro (Vaslui): ”Un antrenor foarte bine pregătit, se vedea că a lucrat la o echipă mare (n.r. Real Madrid). A vrut să ne dea afară pe mine, Wesley şi Adailton. pentru că voia jucătorii lui. Ne-a adus la o formă fizică bună, cu un preparator fizic excelent, apoi au intervenit divergenţele cu Porumboiu şi a plecat destul de repede”, a declarat Sânmărtean la TV Telekom Sport.

Despre Viorel Hizo (Vaslui):Cea mai amuzantă relaţie dintre toate pe care le-am avut cu antrenorii cu care am lucrat. A fost îndrumat să intre puternic în mine. I-am zis că nu reacţionez bine la ţipături, la strigăte, îmi ies din mână. Am avut o relaţie foarte bună cu el după aceea, am dezvoltat o relaţie frumoasă pe parcurs, încă vorbesc cu el, e unul dintre puţinii”

Despre Şumudică (Vaslui): ”Am apucat să lucrez cu el. Este într-adevăr un personaj aşa cum îl ştiţi. E exuberant, efervescent. A făcut echipa să joace bine, exact în modul lui. Ca antrenor, foarte bine pregătit, foarte abil, îmbină bine comportamentele şi iată că face performanţă”

Despre Reghecampf (FCSB): ” El m-a adus, el m-a dorit la echipă. Un tip foarte abil, extrem de inteligent, foarte sociabil şi extrem de bine pregătit. La FCSB a făcut un grup excelent. A ţinut în priză jucătorii şi lotul a ştiut cum să facă asta. Foarte bună relaţia cu el”

  • Lucian Sânmărtean a început fotbalul la Gloria Bistrița, iar de-a lungul carierei a mai jucat pentru Panathinaikos, Utrecht, Gloria Bistrița, FC Vaslui, FCSB, Ittihad, Pandurii, Al-Taawon și FC Voluntari.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează