FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Sânmărtean l-a emoționat pe Becali: "Eram în pușcărie. Nu o să uit toată viața. Acum am lacrimi în ochi"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 august 2018 13:53

Gigi Becali a povestit cum l-a impresionat Lucian Sânmărtean în perioada în care patronul FCSB era în închisoare.

"Îl văd (n.r. pe Sânmărtean) și mi se furnică pielea pe mine când îmi aduc aminte cum i-a driblat pe ăia de la Ludogoreţ, pe dreapta, iar apoi a dat în bară. Dacă dădea golul ăla... Acum am lacrimi în ochi de emoţie. Mă gândesc la faza aia.

Eram în puşcărie şi mă uitam la meci, i-a driblat de la mijlocul terenului, a trecut de şase adversari pe dreapta şi a trimis în bară. O să ţin minte toată viaţa mea faza aia. Dacă luam banii ăia atunci nu mai sufla nimeni în fotbal, dar Dumnezeu le aranjează pe toate. Eu l-am impus pe Sânmărtean mijlocaş central, el organiza jocul.

Marii jucători cresc de trei ori mai mult când vin la Steaua. Sunt jucători care nu au foarte mare valoare şi scad 10 trepte când vin la Steaua. Sânmărtean a crescut 10 trepte când a venit la Steaua şi Piţurcă a fost obligat să îl ia la echipa naţională”, a spus Gigi Becali la Pro X.

"Meme mi-a spus să nu îl iau pe Sânmărtean, dar Lucian nu are de ce să fie supărat. Noi l-am apreciat când a jucat la noi, Meme l-a plăcut atunci, iar Lucian nu are de ce să fie supărat. Eu regret că nu l-am luat. Din cauza lui Argăseală nu l-am luat atunci când a venit în România. L-am văzut când a jucat la Bistriţa, l-am vrut, am discutat, dar Vali mi-a zis că nu s-a înţeles cu ei la salariu, la nu ştiu ce… Trebuia să mă sune pe mine şi să mă întrebe. Am regretat mult că nu l-am luat pe Sânmărtean. Am avut realizări cu el" Gigi Becali

Sânmărtean a ajuns la 38 de ani și s-a retras din fotbal. Pentru FCSB a jucat în perioada 2014-2015. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Gloria Bistrița, Panathinaikos, Utrecht, FC Vaslui, Ittihad, Pandurii, Al Taawon și FC Voluntari.

Citește și: Gigi Becali anunță transferul unui fundaș: "Diseară semnează!" » Doi jucători brazilieni sunt pe lista FCSB

Citește și: Gigi Becali anunță transferul unui fundaș: "Diseară semnează!" » Doi jucători brazilieni sunt pe lista FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
martinpen
martinpen  •  08 August 2018, 01:51
Postat de rocky2 pe 07 August 2018, 18:48

Da ciobane, si noi am avut lacrimi in ochi de bucurie atunci cand v-a eliminat o echipa fara nume, nou infiintata care debuta in CL! Unde mai pui ca de fapt v-a eliminat Moti, ce ironie, un roman! Si v-a eliminat mai mult de unul singur!

Si sa nu uitam influenta lui reghe, care prin nevasta (impresar la peste 8 jucatori de atunci) le-a promis contracte imense in Arabia, daca pierd calificarea aia... De-aia Chipciu a ratat penalty in tur si in retur a refuzat sa execute...

bianconerri
bianconerri  •  07 August 2018, 20:14

Și lacrimi și buzunarele (mai) goale. Apară Moți!!!

rocky2
rocky2  •  07 August 2018, 18:48

Da ciobane, si noi am avut lacrimi in ochi de bucurie atunci cand v-a eliminat o echipa fara nume, nou infiintata care debuta in CL! Unde mai pui ca de fapt v-a eliminat Moti, ce ironie, un roman! Si v-a eliminat mai mult de unul singur!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează