FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Şansa lui Andrei » Cristea ar putea face cuplu în atac cu Alexe în meciul cu Chiajna

Cristea a jucat în perioada ianuarie 2011 - iunie 2012 pentru Karlsruher, unde a marcat de 6 ori în 11 meciuri
Cristea a jucat în perioada ianuarie 2011 - iunie 2012 pentru Karlsruher, unde a marcat de 6 ori în 11 meciuri

Articol de GSP - Publicat joi, 07 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 07 martie 2013 09:39

Cristea va fi pentru prima dată titular de cînd a revenit la Dinamo şi va face cuplu în atac cu Alexe contra Chiajnei, întrucît Dănciulescu e suspendat.

O dată cu venirea primăverii, începe să iasă soarele şi pentru Andrei Cristea, atacantul care a suferit în perioada de recuperare după accidentarea de la genunchi şi care nu a fost băgat deloc în seamă de fostul antrenor Dario Bonetti.

Cornel Ţălnar, tehnicianul alături de care Andrei a ieşit golgeterul României, vrea să-i relanseze cariera. Cum Ionel Dănciulescu este suspendat, Cristea poate profita de această şansă începînd de luni, de la ora 19:30, liveTEXT pe GSP.ro şi în direct la Dolce 1, cînd este anunţat titular împotriva Concordiei alături de Marius Alexe.

94 de minute în 8 luni
Pentru vîrful de 28 de ani va fi prima partidă pe care o va începe din primul minut de cînd a revenit în Ştefan cel Mare, vara trecută. Pînă acum, Cristea a bifat şapte partide în Liga 1, dar a strîns, în toate meciurile, minute cît un titular într-un singur meci, plus prelungiri, mai exact 94 de minute!

"Înainte, Bonetti îl trimitea la încălzire din minutul 15 şi de multe ori se termina meciul şi el tot în spatele porţii alerga. L-a afectat acea perioadă în care a fost şicanat şi i se transmitea mereu că nu-i pregătit, deşi el dădea gol după gol la echipa secundă", spun colegii lui Cristea, care duminica trecută, contra Rapidului, a prins 14 minute.

Ce a făcut Cristea în cele 14 minute cu Rapid
- 6 acţiuni reuşite
- 2 dueluri cîştigate
- 2 mingi pierdute
- 3 pase precise
- 0 şuturi la poartă

150.000 de euro e salariul anual al lui Andrei Cristea în Ştefan cel Mare, însă conducerea insistă să i-l diminueze cu 20%

3 goluri a marcat Cristea în cele 4 meciuri jucate în toamnă pentru Dinamo II

"Eu am mare încredere în Andrei Cristea şi nu cred că accidentarea lui din trecut îi poate afecta forma sportivă. Are nevoie doar de susţinere" (Cornel Ţălnar, antrenor Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

"Lucescu vine la Dinamo"
Varianta implicării lui Mircea Lucescu la Dinamo, informaţie publicată de Gazeta Sporturilor, a fost confirmată chiar de unul dintre apropiaţii familiei antrenorului lui Şahtior Doneţk, Dinu Gheorghe. "Mircea Lucescu se va întoarce în România în ultimii ani de antrenorat. Va reveni la Dinamo pentru că acolo şi-a început cariera!", a spus "Vamă" la Digi.

Inbox:
- Clubul Dinamo a fost amendat de Comisia de Disciplină a LPF cu 30.000 de lei, în urma incidentelor provocate de suporterii "cîinilor" în Giuleşti.
- Constantin Nica se antrenează normal şi are şanse mari să fie titular cu Chiajna după ce, contra Rapidului, nu a fost nici măcar rezervă din cauza unei viroze.
- Bilete ieftine cu Chiajna: 3 lei - peluze, 10 lei - tribuna a II-a, 20 lei - tribuna I, 30 lei tribuna 0 şi 50 lei - tribuna VIP. Tichetele pot fi achiziţionate online pînă joi de pe www.biletedinamo.ro, iar de sîmbătă dimineaţă de la casele de bilete din Ştefan cel Mare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  07 Martie 2013, 22:43

Ce usor dau amenzi "comitiile lui Mitica-arpagic" si ce sume !!! Sunt curios pentru ce a dat 300 de milioane lei vechi amenda, nu au aruncat cu nimic in teren, nu au avut materiale pirotehnice....doar pentru ca au strigat despre Mitica ??!!! Ca sa nu mai zic de faptul ca judeca cu masuri diferite in functie de club ! Niste nenorociti , sper ca o sa scapam odata de ei ! In spatele tuturor deciziilor sta un singur individ mai perfid si periculus decat toti la un loc , numele lui : VALENTIN ALEXANDRU , el conduce de fapt Liga I , sa stiti si voi !!!

14mai1948
14mai1948  •  07 Martie 2013, 17:34
Postat de jopek pe 07 Martie 2013, 10:04

nu a vrut la iasi titular, joaca la dinamo...cand nu pot altii, 'valoros rau' cristea ... isi putea relansa cariera si de la iasi, avand mai multe sanse chiar decat la dinamo.... sunt subiectiv poate...normal ca as fi vrut sa vina la iasi, unde ar fi fost primit' cu flori' de suporteri,,,, dar ar fi fost un pas inainte si penru el.. in sinea lui crede ca nu are cum sa-i ia fata danciulescu ca na...varsta, dar se inseala...

el sta in ummbra lui dawnciulescu cu speranta ca are 28 de ani si in vara danciu va pune ghetele in cui si el ii va lua locul dar uita ca in lot mai e axente care fara rautate e peste ce poate cristea in momentul de fata , dupa o accidentare care la pus pe tusa un an aproape si cu recuperare mai mult si la 28 de ani nu prea mai poti sa revii ,mai ales ca jucatorii progreseaza ,el inbatrineste si a pierdut 14-16 luni de pregatire ,la iasi era perfect pt el ,juca meci de meci si poate isi intra in ghete ,asa in umbra altuia e greu sa revii

14mai1948
14mai1948  •  07 Martie 2013, 17:28

dece tot se incearca ceva care se vede ca nu merge , cu respectul cuvenit lui andrei dar numai poate sa joace la nivelul ligi 1 ,tot ma macina intrebarea ,dece lui axente nu se da sansa ? se tot merge pe ceva care nu da randament e ca si cum tot incerci dacia si eviti sa te sui in logan , mergi pe ideea ca odata mergea bine ... dati sanse si celorlalti jucatori , andrei a fost trimis la echipa a 2-a de boneti toti la criticat ,apoi a venit dorinel si la dat la schimb iasului ne fiind in vederile neamtului , acum a fost propus la o divizionara B care se intersa de un nume mare de fotbalist sa aduca lumea la stadion ,nu a vrut sa mearga , acum se insista cu el , sper sa intre axente si sa fi

Vezi toate comentariile (11)
Comentează