FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC VASLUI, VINERI, 20:20, ANTENA 1/GSP TV ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Săptămîna liniştii » Porumboiu face apel la Becali: "Noi, patronii, ar trebui să nu vorbim deloc"

Alexandru Bourcean şi Wesley Lopes
Alexandru Bourcean şi Wesley Lopes

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 17 aprilie 2012 11:54

Adrian Porumboiu, patronul de la FC Vaslui, a discutat despre meciul pe care formaţia sa îl va juca vineri, în deplasare, cu Steaua (20:20, Antena 1/GSP TV, liveVIDEO şi liveTEXT pe GSP.RO), dar şi despre lupta la titlu şi despre suspiciunile care au planat asupra partidei Oţelul Galaţi - Steaua, încheiat cu victoria formaţiei din Ghencea, cu 2-1.

"Săptămîna asta nu o să mai vorbesc atît de mult, o să las jucătorii să se pregătească, să vorbească în teren. Noi, patronii, ar trebui să nu vorbim deloc. După părerea mea, avem cel mai bun lot de jucători", a declarat Porumboiu la sportro.

"Acuzaţiile care se îndreaptă spre Dorinel nu au nici un fel de acoperire. Îl cunosc destul de bine  şi sînt sigur că nu s-au dat la o parte. Nu a fost nimic dubios la meciul Oţelul- Steaua. Oţelul s-ar fi apropiat la şapte puncte, nu încape discuţie de asemenea acuzaţii.Nu o să mai vedem blaturi adevărate dacă spunem că meciul acesta a fost blat", a explicat patronul celor de la FC Vaslui.

"Rapid este cea mai îndreptăţită echipă care să se gîndească la titlu. Au echipă, joacă bine. Am simţit pe pielea noastră", a spus Porumboiu.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (15)
blaustein
blaustein  •  18 Aprilie 2012, 11:59

Nu cred ca patronii se duc cu forta la ziaristi sa le spuna : "Baaa ia-mi interviu ca o incurci daca nu ma dai la TV" Jurnalistii de c@ca0 sunt incapabili sa faca un reportaj, o emisiune ceva daca nu au declaratii de la niste patroni care se cearta, se injura, acuza arbitrii, etc. Si de asta ii cauta cu insistenta. Mai ales Horia Grasanovici.

merace
merace  •  17 Aprilie 2012, 20:24

sunt de acord ca patronii si toti oamenii de fotbal ar trebui sa se abtina (sau chiar sa li se interzica) sa mai comenteze in presa prestatia si strategiile altor echipe, jucatori, arbitri etc. Mai bine sa vorbeasca fiecare numai despre strategia echipei proprii.

cfr_atlanta
cfr_atlanta  •  17 Aprilie 2012, 15:50

Pai Popcorn asta vorbeste cel mai mult ....si cel mai prost. Bineinteles dupa albanez...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează