FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Săptămînă perfectă pentru Steliano Filip: "Sînt fericit și mă simt bine!" ;)

Duminică, Filip l-a blocat pe Popa de cîte ori a avut ocazia
Duminică, Filip l-a blocat pe Popa de cîte ori a avut ocazia

Articol de - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2015 00:00

Steliano ironizează Steaua după victoria de duminică din "Groapă" invocînd unul dintre imnurile cele mai cîntate de către fanii și jucătorii roș-albaștri.

Steliano Filip jubilează după ce a reușit să învingă pentru prima oară în carieră pe Steaua, 3-1, duminică seara. În Derby de România, fundașul stînga de 21 de ani a centrat la golul lui Gnohere și a fost notat de Gazetă cu 7, fiind printre cei mai apreciați "cîini".

Filip a acceptat un dialog sincer și a dezvăluit cititorilor ziarului sentimentele care l-au încercat înainte, dar și după meci și nu ezită să îi răspundă fără menajamente patronului Stelei, Gigi Becali, care a criticat evoluția lui Dinamo.

- Steliano, ce trăiri ai acum, la "rece", după victoria cu Steaua?
- Sînt fericit și mă simt bine! (rîde)

- De cînd așteptai acest moment?
- Din 2012, de cînd am semnat cu Dinamo. Am visat mereu să joc în Derby de România și să cîștig. Acum, visul mi s-a îndeplinit! A durat ceva, dar bucuria e și mai mare, în sfîrșit i-am făcut pe fanii noștri fericiți cu adevărat. Mi-am dorit enorm această victorie ca să am o săptămînă perfectă: întîi am debutat la "naționala" mare, cu Italia, apoi am umilit Steaua! Nu am să uit niciodată aceste zile.

"L-am spionat pe Popa!"

- Ați avut prime speciale pentru acest joc?
- (rîde) Nu! Pînă acum, înainte de fiecare meci venea domnul Negoiță și ne promitea bonusuri suplimentare, însă noi nu reușeam să le luăm. Acum, nu ne-a mai anunțat nimeni de vreo primă și am cîștigat. Cînd joci cu Steaua, prima e ultimul lucru la care te gîndești, crede-mă! Oricum, sînt convins că domnul Negoiță va avea grijă de noi și din acest punct de vedere.

- Ce ați avut în plus față de rivali?
- Atitudine mult mai agresivă, plus o bancă de rezerve mult mai valoroasă.

- Adi Popa nu prea a reușit să scape din marcajul tău...
- (rîde) L-am "avut" pe Adi toată săptămîna dinaintea Derby-ului la "națională" și l-am spionat foarte atent, am stat cu ochii pe el nonstop. Mai mereu mi-a creat probleme în meciurile directe, însă de data asta l-am marcat cum trebuie și l-am stopat.

"După meci am stat cu tata"

- Ce v-a spus Rednic la pauză?
- Ne-a transmis că e mulțumit de prima repriză, dar că, după părerea lui, avem un potențial superior Stelei, așa că vrea mai mult. Ne-a garantat că dacă vom respecta cu strictețe ce ne cere pentru partea a doua, cîștigăm fără emoții. Și așa a fost!

- Cum ai sărbătorit?
- După ce am petrecut cu suporterii și cu colegii în vestiar m-am dus direct acasă pentru că a venit tata în vizită la mine și am vrut să stau cît mai mult timp cu el.

Gigi și plasmele de pe Arena

- Rednic a spus că și-ar fi dorit să nu primiți gol...
- Cu toții ne-am dorit să batem Steaua la scor de neprezentare, golul l-am primit pentru că ne-am relaxat știind că vom cîștiga. Pînă la urmă, bine măcar că le-am dat trei "bucăți"!

- Gigi Becali a zis că doar Steaua a jucat fotbal și că preferă să piardă decît să cîștige în felul în care a făcut-o Dinamo.
- Poate că domnul Becali e obișnuit cu plasmele din lojele Arenei Naționale, unde probabil că se văd altfel reluările. Pe stadionul nostru e mai greu dacă nu ești atent la joc pentru că e vechi, nu are tehnologie de ultimă oră, mai avem și pistă de alergare... (rîde) Îi recomand patronului Stelei să facă rost de un DVD, să revadă meciul pentru că atunci cînd primești 3 goluri nu mai este nimic de spus.

"La centrarea mea de gol, «Bizonul» s-a demarcat perfect, iar eu am ridicat capul să mă uit exact atunci și am prins momentul ideal pentru a centra. Ne-am sincronizat excelent!"
Steliano Filip

"Nea Mircea a fost foarte inspirat la schimbări, jucătorii care au intrat pe parcurs au fost decisivi"
Steliano Filip

1 golși două pase decisive în 15 meciuri a izbutit Filip în acest sezon de L1

69de meciuri a jucat Filip pentru Dinamo în L1 all-time

850.000 €valorează Steliano, conform transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
1745flo
1745flo  •  26 Noiembrie 2015, 02:26
Postat de sakamoto pe 25 Noiembrie 2015, 10:45

Andronic popovici:corect consateanul, nu consateanu. Studeaza limba romana baiete. Niciodata nu este prea tirziu!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1745flo
1745flo  •  26 Noiembrie 2015, 02:20

Bravo Steliano! i-ai facut pastrama!;D

zizu
zizu  •  25 Noiembrie 2015, 13:45
Postat de zizu pe 25 Noiembrie 2015, 10:45

uitativa la *** a lui popa....la orice faza e asa numai nu plane sa i dea fault,cum l a atins e pe jos zvarcolinduse ca lovit de tren

mutra de milo e obscen? indecent? de ce este moderat? asa are multa lume...mutra de milog

Vezi toate comentariile (11)
Comentează