FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Sapunaru asteapta duelul cu Ianis Zicu: "Sint pregatit"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iulie 2007 00:00

Sapunaru e gata pentru duelul direct cu Ianis Zicu. Revenirea lui Zicu in alb-rosu se produce azi chiar impotriva Rapidului. Mijlocasul stinga al "ciinilor" il va avea ca adversar direct pe Cristian Sapunaru. Fundasul dreapta al giulestenilor a fost unul dintre jucatorii de care Zicu era cel mai apropiat in perioada pe care a petrecut-o in Grant.

- Cristi, cum o sa fie duelul tau cu Zicu?

- Ianis e un fotbalist foarte bun, care a ajutat Rapidul in sezonul trecut, dar acum il voi privi pur si simplu ca pe un rival. Daca vom fi intr-adevar adversari directi, o sa fac totul ca sa-l blochez, sper sa ma ajute si faptul ca il cunosc.

- Echipa a schimbat sistemul, tu joci pe alt post decit in sezonul trecut. Te-ai obisnuit?
- Eu sint familiarizat cu postul de fundas dreapta din perioada in care am evoluat la FC National. Atunci domnul Bergodi folosea alt sistem de joc, dar postul pe care evoluam eu era acelasi. Acomodarea noastra la schimbarile care s-au produs se va face treptat si jocul nostru va creste de la meci la meci, sint sigur de asta! Important e ca si miercuri seara sa fim intr-o forma suficient de buna incit sa trecem de Dinamo.

- Patronul a spus ca nu-l intereseaza Supercupa. E o presiune mai mica pe umerii vostri in cazul asta?
- E clar ca Supercupa nu e un trofeu la fel de important precum campionatul. Dar e primul meci al sezonului si jucam chiar impotriva lui Dinamo, deci avem suficiente motive sa dam tot, sa luptam. Pentru suporteri ar fi fantastic sa cistigam impotriva "ciinilor", asta ne motiveaza cel mai tare. Plus ca un trofeu adaugat la palmares nu strica.

- Sint favoriti cei de la Dinamo?
- Cred ca asta e parerea majoritatii, insa pe teren nu vor conta absolut deloc nici calculele de pe hirtie, nici rezultatele din amicale. Avem ocazia sa aratam ca e o greseala ca Rapidul sa fie subestimat!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează