FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

Sar scântei la FC Argeș! Noul sponsor taxează jucătorii și pe antrenorul Ionuț Badea: „Nu mai au ce căuta aici. E anormal!”

Ionuț Badea are o misiune complicată la FC Argeș. foto: Raed Krishan
Ionuț Badea are o misiune complicată la FC Argeș. foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 septembrie 2020 07:00 / Actualizat joi, 03 septembrie 2020 09:17

FC Argeș, una dintre cele două nou-promovate din Liga 1, a început sezonul cum nu se poate mai rău. Cele două înfrângeri, 2-3 cu Botoșani și 0-2 cu Gaz Metan, au stârnit furia noului sponsor principal al echipei.

Viorel Tudose, patronul firmei energetice care apare și pe tricourile piteștenilor, a asistat la ultimul meci din campionat, iar la final i-a criticat în termeni duri pe jucătorii lui Ionuț Badea.

„Pe mine altceva m-a deranjat la meciul cu Mediaș: atitudinea jucătorilor, atitudinea staff-ului. Am văzut jucători care la 2-0 zâmbeau…. Mi se pare anormal ca atunci când cineva, o entitate, îți oferă posibilitatea să joci acolo, tu să ai un asemenea comportament...?! Toți suntem oameni, toți greșim, avem zile mai proaste, mai bune, dar atitudinea unora dintre jucători și a staff-ului m-a dezamăgit total”, a declarat investitorul, potrivit site-ului oficial al piteștenilor.

„Am văzut că Ionuț Badea vrea transferuri”

Nici Ionuț Badea, tehnicianul alături de care piteștenii au obținut promovarea, n-a scăpat de furia omului de afaceri:

„Am văzut interviul lui Ionuț Badea de după meci în care a spus că vrea transferuri. Ok, dar piesele astea de bază pe care tu ți le-ai ales, 5 piese, tu le-ai vrut… El i-a spus președintelui Cristi Gentea că îl vrea pe ăsta, pe ăsta și pe ăsta. 

Sunt de acord cu tine, mergem împreună să realizăm ceva. Dar modul în care spui că vrei 5 jucători… Iau un jucător, un portar care a fost rezervă pe la Mediaș , pe la Sfântu Gheorghe (n.r - Greab), îi dau salariu de portar numărul 1 și el, după 30 de minute, în prima etapă, mi se accidentează voit sau nevoit. Am adus 4-5 nume și am consumat 10-12 procente din acest buget. Ce facem?”, a spus Tudose, potrivit sursei citate.

100.000 de euroa virat firma lui Viorel Tudose în conturile clubului

Trebuie să scoatem echipa din mediocritatea din care se află acum, pentru că, ne place sau nu, suntem ca tot fotbalul românesc. Voi avea o discuție în această săptămână cu staff-ul și jucătorii. Cine vrea să rămână la Pitești, să facă performanță, este bine venit în acest proiect. Cine are de gând doar să încaseze banii, eu îmi asum riscul de a plăti câteva rezilieri, dar nu mai au ce căuta aici!” 
- Viorel Tudose, sponsor FC Argeș

Etapa viitoare, FC Argeș primește vizita unei alte nou-promovate, UTA, urmând ca în etapa a patra să aibă o deplasare infernală pe terenul FCSB-ului.

VIDEO Patru decenii de când „Prințul din Trivale” a devenit „Voievodul Târgoviștei”

Citește și alte știri din Liga 1:

EXCLUSIV Colonie spaniolă la Dinamo: Contra negociază cu fostul său jucător de la Petrolul

Etapa #3 din Liga 1: deplasări dificile pentru FCSB și Craiova + când joacă Dinamo și CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
1033822923314255
Moise Tiberiu-Cristian  •  02 Septembrie 2020, 09:43

are dreptate.

200748401087864
Gabriel Degeratu  •  02 Septembrie 2020, 09:16

Asa nenea Viorel Tudose,cheama-i la ordine! Asa a inceput si nenea Cornel Penescu la Pitesti.Dupa ce termini sedinta,nea Viorel sa te apuci sa pui energia electrica pe care o tot cumperi si o tot vinzi la sticle de un litru si pungi de un kilogram,stii mata cum. Ia gramajul de la nea Cornel!

sooos1ck
sooos1ck  •  02 Septembrie 2020, 08:59
Postat de mircea.b pe 02 Septembrie 2020, 08:44

Corect! Bine spus! Inca un coate goale care vrea sa-si faca reclama prin intermediul fotbalului.

Are cine sa-l bage in seama...din pacate!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează