FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Sărbătorile vin și la Iași » Finanțatorul Horia Sabo le-a băgat salariile jucătorilor

Articol de - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 17:11

Finanțatorul Horia Sabo le-a virat jucătorilor în conturi salariile pe luna noiembrie. Dar conflictul dintre el și Comitetul Director de la Poli Iași nu s-a rezolvat.

Jucătorii și stafful ieșenilor răsuflă ușurați. Astăzi, înaintea meciului cu Voluntariul, și-au primit drepturile pe luna noiembrie. Trebuiau să le intre în conturi pe 15 decembrie, dar din cauza blocajului decizional de la vârful conducerii, plățile au fost întârziate.

"Le-am dat banii pentru că mă apasă gândul că ei sunt prinși la mijloc într-un scandal care nu e al lor și vin Sărbătorile", a spus finanțatorul Horia Sabo, aflat în conflict deschis cu membrii Comitetului Director (CD) al grupării moldave.

Omului de afaceri băimărean, care are un contract de asociere cu ieșenii, încheiat în iunie, i-a fost blocată semnătura. Orice act emis de el nu iese din club fără a fi contrasemnat de președintele executiv Adrian Ambrosie, deși, în calitatea sa de director general, Sabo ar trebui să aibă mână liberă în plan financiar.

Membrii CD, susținuți de primarul Chirica, pretind că și-au luat astfel măsuri pentru ca partenerul pe care-l vor plecat din Copou să nu mai cheltuie discreționar resursele clubului. "De când a venit la Poli, investitorul Horia Sabo nu a fost investitor, ci consumator!", a afirmat Chirica, recent, într-o conferință de presă.

5 ani e durata contractului dintre Sabo și Poli. Ar putea fi rupt la vară, dacă echipa termină campionatul sub locul 9

Citește și:

INCREDIBIL! Motivul pentru care Conceicao nu l-a votat pe Țucudean în Anchetele Gazetei + cum au votat Rednic, Dică și Hagi

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează