FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Sari Falah e anchetat de Comisia de Disciplină din Israel. Vasluiul aşteaptă decizia

Articol de - Publicat sambata, 30 iunie 2012 00:00 / Actualizat marti, 03 iulie 2012 16:56

UPDATE Situaţia lui Sari Falah este destul de complicată, Comisia de Disciplină a fotbalului din Israel investigîndu-l pe agentul jucătorului la sesizarea clubului Maccabi Haifa. Nu este pentru rpima oară cînd Falah părăseşte clubul fără a oferi explicaţii, de altfel nici FC Vaslui şi nici Maccabi neştiind unde se află! Clubul israelian susţinînd că mai are doi ani de contract, dar Adrian Porumboiu spune că Vaslui va respecta orice decizie ia Comisia de Disciplină în acest caz.

Porumboiu despre transferul lui Sari Falah: "A semnat după ce a dat declaraţii pe propria răspundere că e liber de contract"
Adrian Porumboiu, patronul celor de la FC Vaslui, a spus la Radio GSP că l-a primit pe Sari Falah la antrenamente doar după ce a declarat pe propria răspundere că e liber de contract. Fundaşul central de 20 de ani se află în litigiu cu Maccabi Haifa

Click aici pentru a asculta Radio GSP!

"Noi l-am întrebat care e situaţia lui contractuală şi a zis că e liber. Nu l-am primit la antrenamente pînă nu a dat declaraţii pe propria răspundere că e liber. El a semnat deja cu Vaslui şi va primi cartea verde provizorie de la FIFA. Şi noi ne judecăm de un an şi jumătate cu jucători gen Kuciak sau Costly.

Citeşte şi: Ultimul transfer al Vasluiului a ieşit cu scandal » Porumboiu e acuzat că a răpit un internaţional israelian!

Falah avea un contract pe 3 ani cu Maccabi Haifa şi o prelungire pe încă doi. Clubul însă nu i-a trecut şi sumele din vechiul contract. Nu poate să fie valabil dacă nu are trecut şi salariul, n-are cum să fie valabil", a spus Adrian Porumboiu la Radio GSP.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
birjovanu
birjovanu  •  03 Iulie 2012, 21:36

cred ca iar are interzis la transferuri vreo 4 ani?

penes.curcanul
penes.curcanul  •  03 Iulie 2012, 17:09
Postat de misucfr pe 01 Iulie 2012, 12:37

Porumboiu iar se ocupa de lucruri slabe, dar ii vine lui randul, ca la ciuperci !

Esti zevzec, prietene...

misucfr
misucfr  •  01 Iulie 2012, 12:37

Porumboiu iar se ocupa de lucruri slabe, dar ii vine lui randul, ca la ciuperci !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează