FOTBAL  »  LIGA 1  »  UNIREA ALBA IULIA

Sarmeş: "Nu se pune problema înlocuirii lui Falub"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 martie 2010 00:00

Acţionarul Unirii Alba Iulia dezminte informaţia potrivit căreia tehnicianul Adrian Falub ar putea fi înlocuit cu italianul Giuseppe Materazzi.

"Nu se pune problema înlocuirii lui Falub, ne interesează doar un rezultat bun la Iaşi", a spus Marian Sarmeş.

Surse din cadru clubului susţin că Giuseppe Materazzi va sosi mîine în România şi va merge la Iaşi, să vadă meciul. După partidă, tatăl fundaşului Marco Materazzi de la Inter Milano va da un răspuns clar, dacă vrea sau nu să preia echipa ardeleană.

Materazzi a antrenat peste 10 formaţii în carieră, printre care Lazio, Bari, Padova, Brescia sau Sporting Lisabona.

Playtech: Împăcare senzațională! Ce mare FOTBALIST s-a întors la soție: ”Era lesa cam scurtă”


Comentarii (6)
 •  08 Martie 2010, 10:01

Vestea că italianul va asista la întâlnirea din Moldova l-a consternat pe Falub, ce a primit o adevărată lovitură, echilibrul echipei fiind dereglat din pricina acestor negocieri. "Din punct de vedere financiar la primele discuţii cu impresarul ce-l reprezintă s-a vehiculat o sumă totală de 50.000 euro pentru antrenorul italian şi colaboratorul său, un român stabilit în peninsulă, ce a activat şi la UTA Arad, asta în cazul în care se va îndeplini obiectivul, adică salvar

 •  07 Martie 2010, 00:23

sper de maine sa ti prelungeasca contractul...ca la asa imcompetenti esti perfect. Sper sa nu ne lasi in liga a 2 a....sa lupti cu noi pana la capat Falube, chiar si in liga a 3-a . esti de viitor.CA ALTA ECHIPA NU TE IA ......

 •  06 Martie 2010, 17:28

Sa ma puna si pe mine antrenor numai sa nu ne mai frece cu Falus... aaaa Falub asta... Pleaca omule, lasa-ne ca nu joaca UNIREA nimic!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează