FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Satelitul" se face de rîs în Liga a II-a » Steliştii mici sînt penibili!

Aşa numita
Aşa numita "Academie" a Stelei produce momentan doar în pagubă Foto: Ştefan Constantin

Articol de - Publicat duminica, 27 martie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 26 martie 2011 21:07

Emeghara, Eugen Baciu, Onofraş şi Vlad Rusu au făcut parte din echipa care a pierdut cu 0-3 la Brăila, în faţa celei mai slabe formaţii din campionat

Viitorul Stelei arată groaznic dacă el e ilustrat de tinerii de la "satelit". Echipa a doua e la retrogradare în clasamentul primei serii din eşalonul secund şi a înregistrat ieri dimineaţă un rezultat şocant: 0-3 la Brăila, contra ultimei clasate. Gazdele strînseseră doar 5 puncte înainte să dea peste pepiniera roş-albaştrilor, pe care au spulberat-o!

Rezultatul e dezastruos şi surprinzător, fiindcă din formaţia Stelei au făcut parte Emeghara, Eugen Baciu şi Onofraş, trei fotbalişti care au evoluat în Liga Campionilor. Pe lîngă ei au mai fost tineri care s-au pregătit cu prima echipă a "militarilor" sau chiar au debutat în Liga 1: Vlad Rusu, Alexandru Lazăr, Măcelaru, Bîtfoi, Filip.

Steaua II se află acum pe poziţia a 14-a, retrogradabilă. Ar fi a doua oară consecutiv cînd nu reuşeşte să se descurce în divizia secundă. Anul trecut a picat, dar a profitat că echipele care promovaseră din eşalonul inferior nu şi-au permis, din punct de vedere financiar, să joace în campionat şi au eliberat un loc pentru micii stelişti.

După 2-2 acasă cu Dunărea Galaţi, în runda precedentă, Liţă Dumitru avertizase: "Tinerii de la «satelit» nu au valoare de Steaua!".


Echipa pe care a folosit-o ieri Steaua II:
Măcelaru - Emeghara, Stegaru, Diop Faye, Filip - Onofraş, E. Baciu, Al. Lazăr, Lupeş - V. Rusu, Bîtfoi.

Au mai jucat: Dumitru, Văduva, Vătejelu. Antrenor: Liţă Dumitru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
crystyanbet
crystyanbet  •  27 Martie 2011, 22:01

in echipa mare a stelei te pomenesti ca sunt niste valori,toate echipele sunt slabe de aici se revarsa totul asupra echpei nationale

aureltg
aureltg  •  27 Martie 2011, 12:40

am vazut iar cum baciu doarme in careu si se marcheaza de langa el. daca steaua II ajunge in liga a treia, pot spune ca baciu a ajuns unde ii este valoarea!

marian79iulian
marian79iulian  •  27 Martie 2011, 12:02

nici mie nu-mi vine sa cred ca braila a batut pe cineva!! :))) culmea, tocmai pe steaua, atat de iubita la braila .....chiar daca e doar steaua 2! ciudate mai sunt caile fotbalului! :D

Vezi toate comentariile (10)
Comentează