FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Scandal cu MM în prim plan » Atac la manager: "Coloana lui e pentru o cutie de carton! E specialist în ascultarea telefoanelor jucătorilor" :X

Mihai Stoica (47 de ani) e la al treilea mandat în Ghencea, contribuind la toate performanțele Stelei din ultimul deceniu
Mihai Stoica (47 de ani) e la al treilea mandat în Ghencea, contribuind la toate performanțele Stelei din ultimul deceniu

Articol de , - Publicat duminica, 24 februarie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 23 februarie 2013 21:57

Fostul fundaş central Stelei îl ironizează pe Stoica pentru cum a anticipat meciul Milan - Barcelona şi îl acuză de practici ilegale pentru că le ascultă telefoanele jucătorilor.

Steaua nu scapă de polemici nici după marea calificare obţinută joi seară. Mihai Stoica a ţinut să-l ironizeze pe Vivi Răchită, cel care se întrebase în ce calitate a mers managerul să supervizeze pe Ajax înaintea jocului tur. "Cine vorbeşte, Vivi Răchită, marele manager cu superrezultate?", a postat MM ironic pe pagina sa de facebook.

Ieri, Răchită i-a dat o replică dură oficialului din Ghencea. "Aş fi curios, în primul rînd, cam ce antrenamente a făcut el ca jucător şi ce a înţeles din ele pînă la nivelul ligii a treia, unde se laudă că a dat cu piciorul în minge. Apoi, nu înţeleg exact cu ce se ocupă ca şi conducător, în afara faptului că e un veşnic profitor al muncii antrenorilor şi jucătorilor. Ar fi distractiv să vedem cum a analizat el Ajax. Îmi închipui că a făcut-o cu aceeaşi pricepere ca la Milan - Barcelona, cînd, înaintea partidei, ne explica la televizor că spaniolii le vor da cu terenul în cap adversarilor, iar rezultatul şi jocul i-au dat dreptate. Puneţi ghilimelele, vă rog!", a declarat Răchită.

Vivi a trecut apoi la acuzaţii grave la adresa lui MM: "Îi reamintesc amănuntul că, în 2004, se gudura pe lîngă mine, spunîndu-mi că ar fi bine să continuu la Steaua, să luptăm cu mai multe arme împotriva rivalilor de la Dinamo şi Rapid. Numai că apoi dădea fuguţa la Gigi Becali şi mă muşca pe la spate, transmiţîndu-i şefului său că ar trebui să mă cureţe, fiindcă sînt omul lui Piţurcă. De atunci devenise specialist în ascultarea şi urmărirea telefoanelor jucătorilor, întrebaţi-l şi pe Florentin Dumitru!, iar practica asta o foloseşte în continuare, faţă de toţi fotbaliştii, pe care vrea să-i monitorizeze secundă cu secundă cu cine vorbesc, unde se duc şi ce fac".

Concluzia lui Răchită? "Cît priveşte onoarea lui de bărbat adevărat, aşteptăm să se ţină de cuvînt cu promisiunea că se retrage din fotbal dacă o echipă va realiza mai multe puncte în Champions League decît Urziceniul. A făcut-o CFR Cluj! Să nu se mai ascundă şi pentru atîta lucru tot într-o cutie de carton, după cum îi permite coloana lui flexibilă!".

"Eu, ca manager, am gestionat judicios bugete şi am antrenat echipa, manager înseamnă în fotbalul modern Ferguson sau Wenger, nu MM Stoica, specialist în facebook, piruete de mascotă şi cluburi. De noapte!" (Vivi Răchită)

"Am lansat la viaţa mea şi jucători precum Budescu. Şi pe Hamza, pe care l-am adus cu 5.000 de euro şi a devenit golgeter. E drept, n-am avut ochi ca MM pentru Andrey sau Elton, staruri de marcă în Ghencea" (Vivi Răchită)


Răspunsul lui MM: "Vivi, uite cum munceşte un manager!"

Stoica i-a răspuns contestatarului său, arătîndu-i programul său din acest weekend.

Mihai Stoica n-a trecut cu vederea atacurile lui Răchită, cel cu care a lucrat în Ghencea, pe vremea cînd actualul antrenor evolua ca fotbalist. MM a publicat pe contul de facebook programul lui din acest weekend şi pînă luni seara, cînd Steaua va evolua în deplasare la U Cluj.

"În atentia super-mega-performantului antrenor, manager general cu multă şcoală şi licenţa pro, carnet de conducere şi livret militar Valeriu Vivi «The One And Only» Răchită, fost fotbalist de legendă al Stelei, actualmente dezgustat de tot ce se întîmplă în fotbal (în general) şi la Steaua (în special):

Program week-end şi week-beginning MM Stoica (adică eu):

Sîmbătă:
9:15 breakfast Ghencea Stadium (healthy) cu Eugen Nae (omletă evazată) şi Cristian Ţermure (nu chiar ca Nae).
10:30 training session Steaua (supervisor) cu Ovidiu Kurti, Paligora Radu şi Codorean Horea (ultimii doi pe gen duşmani).
11:30 Steaua-Ajax (reluare pe Digi 1 - repriza a doua Ă prelungiri şi lovituri de departajare) - cu George Dobre şi Bogdan Socol.
15:00 Chiajna - Tr. Severin (scout) cu Mache (chiar dacă nu vrea) şi Cătălin Făinişi.
17:30 Ceahlăul - Pandurii (Digi 1 - repriza 1) cu Toffee The Puppy.
18:15 Herăstrău: botez la Iulian Mircea cu toată trupa care a învins Ajax (no alkohol, dar neapărat sarmale bio).
20:00 Iaşi - Rapid (Digi 1)
22:00 Deportivo - Real Madrid (repriza a doua - Digi 2)

Duminică:
6:55 Otopeni - Munchen (avion)
9:15 Munchen - Manchester (alt avion)
13:30 Etihad Stadium (Directors Box - dress code: smart casual): Manchester City - Chelsea
19:45 Inter - Milan (probably Sky TV ) in City of Manchester

Luni:
6:35 Manchester - Frankfurt (din nou avion)
10:15 Frankfurt - Otopeni (iar avion)
17:30 Otopeni - Cluj (tot avion)
19:30 Cluj Arena: U Cluj - Steaua, pe bancă cu Laurenţiu Reghecampf, alţi 4 oficiali şi 7 jucători".

ALTE ŞTIRI:

Interes mare la Cluj
Oficialii Universităţii Cluj au anunţat că pînă ieri se vînduseră 3.500 de bilete pentru meciul de luni seară, cu Steaua. "Nu e nici un secret că mulţi spectatori vin să vadă Steaua, iar performanţa cu Ajax a contat mult. Avem speranţe că putem ajunge la 20.000 de tichete vîndute", a declarat un oficial clujean. Biletele au costuri între 15 lei la peluze şi 175 de lei în zona VIP.

Cu Mediaş pe Arena Naţională
Mihai Stoica a anunţat că partida cu Gaz Metan, care se va disputa sîmbăta viitoare, în direct pe DolceSport, de la ora 19:15, se va disputa pe Arena Naţională. "Luni se pun în vînzare tichetele pentru meciul cu Mediaş. Sper să deschidem măcar inelul intermediar, e sîmbătă la 19:15, şi e extrem de important pentru că obiectivul numărul 1 rămîne titlul 24!", a precizat MM.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (241)
thumbzilla
thumbzilla  •  25 Februarie 2013, 23:06
Postat de rodulpamantului pe 24 Februarie 2013, 23:38

Pai voi sunteti aia prostii care va luati de la gura ,pierdeti noptile pe stadioane si pe bulevarde si bagati banii in buzunarul lui Bacali ala. Voi saraciti si muriti de foame si ala Becali se imbogateste. Asa sa faceti ba ca v-ati ales numai cu hrana sufleteasca si aia se joaca cu milioanele de euro. Mergeti inainte tot asa baieti destepti ce sunteti.

::)) tziganush.in primul rand nu moare nimeni de foame.in al doilea rand,te duci la stadion sa-ti sustii echipa favorita.fly away nigger.....

rodulpamantului
rodulpamantului  •  24 Februarie 2013, 23:38
Postat de thumbzilla pe 24 Februarie 2013, 10:39

uite alta clona.....de-a cui esti tu bai baiete?? :))

Pai voi sunteti aia prostii care va luati de la gura ,pierdeti noptile pe stadioane si pe bulevarde si bagati banii in buzunarul lui Bacali ala. Voi saraciti si muriti de foame si ala Becali se imbogateste. Asa sa faceti ba ca v-ati ales numai cu hrana sufleteasca si aia se joaca cu milioanele de euro. Mergeti inainte tot asa baieti destepti ce sunteti.

jjdinfj
jjdinfj  •  24 Februarie 2013, 23:09

Ce semidoct... are orarul in engleza. "In City of Manchester". aia cu "alkohol" of fi in sirbo-croata? BV tati, insa numai smart casual nu poti fi. Business casual e mai potrivit, pt tine. "In your case", sau "For you" cum le-ai zice tu insati, mimisor. Sunt stelist, dar pe sata nu-l inghit nicicum.

Vezi toate comentariile (241)
Comentează