FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK - CONCORDIA 3-0

Scandal fără precedent la Chiajna: "Suna peste tot că nu îi ieșeau 800 de lei la salariu. Perturbă tot vestiarul!"

FOTO: Bogdan Bălaș
FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 22:30

Concordia Chiajna a pierdut, scor 0-3, la Sepsi, iar vestiarul stă pe un butoi de pulbere. Gabi Matei a reclamat la final că nu a mai primit salariul de două luni (detalii AICI). Cristi Tănase, președintele clubului, a intervenit prompt și l-a pus la punct. 

"Dacă ești corect cu tine ca om, puteai să spui că ai o întârziere de exact 6 zile. Atât are Gabi Matei. Salariul lunii noiembrie este scadent pe data de 15 decembrie. Întârzierea a fost provocată de noi. Am vrut să vedem dacă au vreo reacție pe teren. 

El avea o problemă foarte importantă astăzi, cu câteva ore înaintea meciului. Nu îi ieșeau 800 de lei. Suna peste tot. L-am întrebat dacă asta este principala lui grijă. Banii ăia erau un punct câștigat din salariul predecent. Au bonusuri în contracte.

Mai bine se gândea la jocul de astăzi. Poate era mai concentrat la faza penalty-ului. Putea să spună că la meciul cu FCSB a câștigat o primă jumătate cât salariul lui lunar. Mereu au prime, meci de meci. 

Chiar îmi pare rău că nu am fost mai atent când antrenorul mi-a atras atenția că perturbă vestiarul acest jucător. La eșecul cu Voluntari, când a ieșit de pe teren, a avut o reacție foarte urâtă la adresa băncii tehnice", a declarat Cristi Tănase la TV Digi Sport 1. 

Vezi și: 

Râcă între jucătorii de la Chiajna » Un fotbalist își acuză colegul: "El are salariul la zi? Eu nu-l am. Să ne bage salariile, să facă și televiziunile ceva"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
kellogg
kellogg  •  22 Decembrie 2018, 11:26

*** Cu tupeu vb de banii altuia, in loc sa faca plata. Munca neplatita e sclavie. Sa vina MILITIA.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ge0x
ge0x  •  22 Decembrie 2018, 09:29

Datii baaa banii la baiat :)))))) nu va e rusine? :))))

166519390404871
Cristian Gherasim  •  22 Decembrie 2018, 08:43

Multi dintre cei care comentati as vrea sa va vad si pe voi cum reactionati daca nu ati primi banii de la serviciul unde lucrati doua luni.Chiajna e un club care are sute de angajati ,sa le zicem specialisti.Daca Matei nu merita banii ,nu-i faci contract .Chiar daca plange ii spui ca nu e de Chiajna.Aceasta echipa tot timpul de cand e-n Liga 1 a scapat la mustata de retrogradare.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează