FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - U CLUJ

FOTO Scandal înainte de Universitatea Craiova - U Cluj! Bannere interzise, suporterii cer anchetă: „Știința e club de drept public, nu poate fuziona”

Peluza Nord Craiova a încercat să introducă pe „Oblemenco” mai multe bannere de protest / Sursă foto: Facebook +5   FOTO
Peluza Nord Craiova a încercat să introducă pe „Oblemenco” mai multe bannere de protest / Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat vineri, 09 februarie 2024 21:20 / Actualizat vineri, 09 februarie 2024 22:19

Suporterii Universității Craiova plănuiau să protesteze la meciul cu U Cluj față de ultimele declarații ale Olguței Vasilescu, în care edilul a făcut lobby variantei ca în oraș să existe o singură echipă, nu două, ca-n prezent. Ultrașii nici nu vor să audă de această idee!

Peluza Nord Craiova a încercat să introducă pe „Oblemenco” mai multe bannere de protest, însă acestea au fost interzise de observatorul partidei din Bănie. Toate aveau legătură cu subiectul unei ipotetice fuziuni cu FCU Craiova, versiune pe care suporterii echipei lui Mihai Rotaru o resping cu vehemență.

Un club din Superliga a oferit două milioane de euro pentru Juan Bauza!
FCU CRAIOVA
Un club din Superliga a oferit două milioane de euro pentru Juan Bauza!

Răspicat, ultrașii juveților voiau să condamne declarațiile primarului Olguța Vasilescu prin intermediul unor bannere de protest. În care nu era contestată doar ideea de fuziune, ci erau proferate jigniri la adresa lui FCU Craiova și a lui Adrian Mititelu. Iată cele trei mesaje interzise:

  • „E ilegal, deci imposibil, oricât de mulți ar delira... Știința e club de drept public, deci nu poate fuziona”
  • „Există o singură Știința, cu marcă și palmares / Și-un impostor fără pereche, din Booveni, bineînțeles”
  • „Fuziune cu nimic, între un leu și un limbric?”
Peluza Nord Craiova a încercat să introducă pe „Oblemenco” mai multe bannere de protest / Sursă foto: Facebook
Peluza Nord Craiova a încercat să introducă pe „Oblemenco” mai multe bannere de protest / Sursă foto: Facebook
Peluza Nord Craiova a încercat să introducă pe „Oblemenco” mai multe bannere de protest / Sursă foto: Facebook
Peluza Nord Craiova a încercat să introducă pe „Oblemenco” mai multe bannere de protest / Sursă foto: Facebook
Suporterii Universității Craiova, la meciul cu U Cluj / Captură Prima Sport
+1 FOTO

„Vocea noastră se va auzi mai tare ca oricând”

Cum suporterii n-au primit acceptul de a introduce bannerele în stadion, aceștia și-au vărsat furia pe rețelele de socializare. Unde au cerut propriului club să demareze o investigație!

Pe pagina oficială a peluzei, suporterii au publicat, chiar în timpul meciului, un mesaj extrem de acid, cu pasaje vulgare, în care contestau decizia ca pânzele respective să fie interzise: 

„Toate aceste mesaje ale Peluzei Nord au fost astăzi interzise de către observatorul meciului, pe motiv că «sunt mesaje politice». 

(...) Cerem reprezentanților clubului nostru să ne pună la dispoziție documentul prin care mesajele au fost interzise și motivația încălcării dreptului la liberă exprimare. (...) Vocea noastră se va auzi mai tare ca oricând, nimeni și nimic nu ne poate îngrădi un drept fundamental” e o parte din mesajul suburban postat pe Facebook.

Olguța Vasilescu: „Vreau o singură Universitatea Craiova, care să aibă palmaresul și să se bată an de an la titlu”

Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, a declarat marți, în emisiunea Jurnalul de seară, la Digi24, că ar vrea ca în Bănie să existe o singură echipă de fotbal

Lia Olguța Vasilescu a avut un rol major în apariția Universității Craiova, echipa lui Mihai Rotaru, în 2013. După ce Mititelu a refuzat să „joace” cu primarul Craiovei, aceasta și-a unit forțele cu Pavel Badea și a pus bazele actualei CSU.

Apoi, Mititelu și-a reînscris echipa dezafiliată în 2011, separat de actuala formație a lui Rotaru, care debuta în acel sezon de Liga 2 (2013-2014). Societatea lui Mititelu a intrat în faliment și n-a terminat sezonul pe teren.

Acum, Olguța Vasilescu susține o fuziune între CSU Craiova și FCU Craiova, iar astfel „în loc de două echipe bunicele, să avem una foarte bună cu care să ne batem la titlu în fiecare an”, după cum a declarat edilul Craiovei.

VIDEO Adrian Mititelu, acid la adresa lui Mihai Rotaru: „E ușor să te umfli în pene când te finanțează statul cu sume nerambursabile. Dacă aș fi avut banii lui, aș fi băgat de zece ori mai mult!”.

Citește și alte știri de actualitate:

FOTO Ce a fost asta?! Vătăjelu a comis un penalty greu de explicat împotriva fostei echipe

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
Karkaleki
Karkaleki  •  11 Februarie 2024, 16:01

Apropo ... care "ultrasi"?? Ca mai erau fro 25 de insi din aia "suporteri" de meserie, platiti sa cinte acelasi repertoriu meci de meci. O fi fost fro phomana pe undeva si le iesea mai bine decit reprezentatia aia jalnica? Ca zisa nea Miaie ca tzaranii aia nenorociti de la T2 sa nu mai vina la meci. Mesaj autentic, transmis prin angajatii lui Nea Miaie!!!!!

Karkaleki
Karkaleki  •  11 Februarie 2024, 15:57

Daca e "club de drept public", sa fie de urgenta retrogradat linga CSA Steaua. Pai, nu? Legea e una pentru toti

Hcm27
Hcm27  •  10 Februarie 2024, 21:51
Postat de legio.sud pe 10 Februarie 2024, 14:22

Ce mă dormi tu cu Olguța în pat ?!!! Ce știi tu despre fotbal ?

Mai știi!Oi dormi!Ti-e ciuda?Vad ca tot fraier ai rămas.Credeam ca, între timp, te-ai mai deșteptat și tu, dar constat cu stupoare ca ai rămas la fel.Va duceți în play out și tu ii dai înainte cu prostia.D3spre fotbal, cred ca știu mult mai mult, decât tine, chiar dacă acum numai îl privesc

Vezi toate comentariile (16)
Comentează