FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

VIDEO Tensiuni la Arena Națională » Burcă, luat în colimator: „Groparule! Ne-ai îmbolnăvit!”. Reacția antrenorului

Ovidiu Burcă (43 de ani) a fost apostrofat de un fan dinamovist, în momentul sosirii la Arena Națională, înaintea derby-ului Dinamo - FCSB. +14   FOTO
Ovidiu Burcă (43 de ani) a fost apostrofat de un fan dinamovist, în momentul sosirii la Arena Națională, înaintea derby-ului Dinamo - FCSB.

Articol de , - Publicat duminica, 26 noiembrie 2023 19:35 / Actualizat duminica, 26 noiembrie 2023 19:42

Ovidiu Burcă (43 de ani) a fost apostrofat de un suporter dinamovist, în momentul sosirii la Arena Națională, înaintea derby-ului Dinamo - FCSB.

Ovidiu Burcă încă are parte de încrederea conducerii lui Dinamo, dar fanii sunt împărțiți. Un suporter recalcitrant i-a așteptat pe „câini” la Arena Națională și a lansat un atac la adresa antrenorului, imediat ce acesta a coborât din autocar.

Gigi Becali a ținut cont de sfatul lui Mihai Stoica și a improvizat în echipa de start la „Derby de România”: „Nu că discipolul şi-a depăşit maestrul...”
Dinamo - FCSB
Gigi Becali a ținut cont de sfatul lui Mihai Stoica și a improvizat în echipa de start la „Derby de România”: „Nu că discipolul şi-a depăşit maestrul...”

VIDEO. Ovidiu Burcă, apostrofat de un fan dinamovist: „Groparule!”

„Sperăm să nu fie portarul cel mai bun pasator și astăzi. Ne-ai îmbolnăvit, tată, ne-ai îmbolnăvit! Nu te mai uita! N-ai demnitate să pleci. Cel mai slab antrenor din istoria lui Dinamo tu ești! Groparule!”, a strigat suporterul dinamovist în direcția lui Burcă. 

Antrenorul i-a aruncat o privire, apoi și-a văzut de drum. Și jucătorii alb-roșii au asistat, mirați, la moment. 

VIDEO. Răzvan Zăvăleanu: „Ovidiu Burcă are partea de sprijin”

Câteva minute mai târziu, la Arena Națională a sosit și Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo. Acesta a dat asigurări că Ovidiu Burcă are postul în siguranță. 

Știți că de o bună bucată de vreme nu m-am mai implicat în deciziile de natură sportivă, din fericire. Pe de altă parte, din ceea ce am discutat cu oamenii din conducerea societății, Ovidiu Burcă are parte de sprijin în continuare. Trebuie să ne orientăm în acest moment foarte tare pentru a face corp comun, să nu mai existe scandaluri, să avem stabilitate
- Răzvan Zăvăleanu

Citește și alte știri din Superligă: 

De ce nu se trage acoperișul la Arena Națională + Care e starea gazonului înainte de Dinamo - FCSB

Rapid pregătește o mutare importantă » Îi propune un nou contract lui Cristian Săpunaru

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (10)
doar..titi
doar..titi  •  27 Noiembrie 2023, 00:14
Postat de tristan pe 26 Noiembrie 2023, 20:33

Daca nu era Burca erau tot in liga 2 si acum.Problema a Dinamo nu cred ca sta in antrenor...Oare Dorinel Munteanu ar putea face la Dinamo ce face cu Otelul?Greu de spus...La Dinamo nu e liniste niciodata.

pai ce sa faca burca cu lotul pe care il are ....a facut la inceput da probabil si-au atins limitele !!

florentin_fff
florentin_fff  •  26 Noiembrie 2023, 22:16

ăsta este motivul pentru care n-am mai intrat la pseudojurnalisti de la gesepe... sunt suporteri ai ciobanului suprem... pe susținătorii lor îi lasă să ne jignească dar cu același apelativ nu ne lasă să-i jignim...bbblleeeahhhh cu cine o mai intra la gesepe

florentin_fff
florentin_fff  •  26 Noiembrie 2023, 22:13
Postat de hanskiller pe 26 Noiembrie 2023, 20:09

de asta spun ca suporterii lui vitan barzesti sunt cei mai prosti suporteri din istorie,deci vitan barzesti este la 2,5 puncte in spatele locului care-i salveaza de la retrogradare(dupa injumatatire) si astia spun ca este gropar? really? cu 23 de etape inainte de final? repet,cu 23 de etape inainte de final. prosti sunt oameni astia.

cei mai proști suporteri sunt cei de la FCSB!!!!!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează