FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

SCANDAL LA CFR CLUJ! Camora a rămas fără banderola! Ciprian Derac e noul căpitan + detalii de culise despre schimbarea antrenorului: Dan Petrescu, REVENIRE BOMBĂ

Mario Camora este unul dintre cei mai vechi jucători de la CFR
Mario Camora este unul dintre cei mai vechi jucători de la CFR

Articol de GSP - Publicat marti, 19 februarie 2019 19:43

Situația de la CFR Cluj este extrem de tensionată. Șefii au aflat că Mario Camora este inițiatorul grevei dinaintea meciului cu Astra, când jucătorii au refuzat să intre în cantonament. 

Conducerea ardelenilor i-ar fi retras banderola acestuia, decizia fiind una de ultimă oră.

Mai mult, s-a mai aflat că Alin Minteuan ar avea contract de principal la CFR doar până la 2 martie, iar șansele ca Dan Petrescu să se întoarcă ar fi crescut în ultimele ore. 

Lui Camora i s-a retras banderola pentru că s-ar fi descoperit că el este inițiatorul grevei de la CFR. Se pare că noul căpitan al echipei este Ciprian Deac.

Mai mult, se pare că se limpezesc lucrurile și că sunt șanse să revină Dan Petrescu. Minteuan are contract doar până la 2 martie”, a zis Radu Naum în timpul emisiunii Fotbal Club de la TV Digi Sport. 

CITEȘTE ȘI:

Anunț de ULTIMĂ ORĂ al conducerii CFR-ului, după despărțirea de Conceicao: „Alin Minteuan va conduce echipa până la finalul sezonului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  20 Februarie 2019, 15:03

În general le cam stă în gât miticilor Clujul. Asta cu CFR e doar bomboana care le taie gazu. Hai CFR!!!

daniaania
daniaania  •  20 Februarie 2019, 10:11

Exact cum spunea Geambasu asera lui Naum,daca toata ziua faceti lobby pt fcsb zilnic, zilnic. De ce ??? Se vede din avion ca CFR le sta in gat si abia apuca sa-i loveasca pt ca sunt din Cluj. Orice stire este numai de fcsb. HAI CFR !!!!!!!!!

moartea_din_vaslui
moartea_din_vaslui  •  20 Februarie 2019, 09:16
Postat de Marcel Cluj pe 19 Februarie 2019, 22:24

Doar blaturi sa nu fie ! daca Nelutu Varga il suna pe Becali ...e clar ca nu e OK ! Noroc de Craioveni ca le iau fata Stelei ! Miscarile de la CFR miros a blat cu Steaua !

Marcele, pentru comentariul tau plin de "inteligenta", preiei oficial titlul de Marcel IQ 32 si il detronezi la capitolul prostie pe Tiberiu IQ 33!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează