FOTBAL  »  Superliga  »  TG MUREŞ - U CLUJ, ORA 19:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Scandal la Cluj! Walter confirmă: "E posibil să nu revenim la Cluj, cred că stadinul n-a fost făcut pentru noi"

Cluj Arena
Cluj Arena

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 19 septembrie 2011 18:56

Problemele stadionului Universităţii Cluj sînt mai grave decît lăsau să se înţeleagă oficialii grupării. Patronul Florian Walter a confirmat azi că negocierile cu primăria pentru chiria noului stadion din Cluj au intrat în impas şi sînt şanse ca "şepcile roşii" să joace în continuare la Mediaş.

Finanţatorul clujean spune chiar că îi bănuieşte pe cei din Primărie că vor să alunge Universitatea de pe Cluj Arena şi au construit stadionul pentru rivalii de la CFR Cluj.

"Poate nu mai revin cu echipa la Cluj. Ne tot poartă de o săptămână cu contractul de închiriere. E luni şi nu am ajuns la niciun consens, aşa că e posibil să lăsăm lucrurile aşa cum sunt şi să mergem pe drumul nostru. Ne pare foarte rău pentru suporteri. Noi am încercat să ajungem la un numitor comun, dar cei de la Consiliul Judeţean ne tot amână.

Va dura mult procesul de licenţiere, aşa că timpul ne presează. Încă nu ştim ce vom face. Încep să cred că acest stadion n-a fost construit pentru noi, ci pentru o altă echipă", a spus Walter, conform Mediafax.

U Cluj ar fi trebuit să joace primul meci pe noul stadion la 11 octombrie, într-un amical contra echipei ruse Kuban Krasnodar. Apoi, primul joc oficial pe Cluj Arena ar fi trebuit să fie cel dintre Universitatea Cluj şi FC Braşov, în etapa a X-a a Ligii I.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
bdgeorge
bdgeorge  •  22 Septembrie 2011, 01:40

trebuie dat pe gratis lui Walter..ce daca a platit primaria sa-l construiasca GRATIS lui Domnul Walter si parcarile sa puna si el o taxa si spatiile comerciale GRATIS auziti ca se supara Walter si pleaca cu echipa..ce santaj de 2 lei de fapt "nu sunt pro sti cei care cer ci cei care dau"asa ca incearca si el..vine ca nu are ce sa faca face pe nebunul sa plateasca cat mai putin..

double07
double07  •  20 Septembrie 2011, 15:43

pana la urma se rezoalva toate!

stefan.stf
stefan.stf  •  20 Septembrie 2011, 14:23

@mont: si tu ce esti intelectualule?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close