FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

EXCLUSIV Scandal și ședință la FC Argeș! Conducerea a izbucnit și amenință: „Altfel, salariile nu vor mai fi plătite în acest an!”

Apele s-au învolburat serios la FC Argeș / foto: Cristi Preda +12   FOTO
Apele s-au învolburat serios la FC Argeș / foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 24 iulie 2021 13:44 / Actualizat sambata, 24 iulie 2021 16:05

Apele s-au învolburat serios la FC Argeș, după startul modest de campionat al alb-violeților. Piteștenii nu au strâns nici măcar un punct, iar conducerea amenință cu măsuri extrem de dure.

Nemulțumit că suporterii i-au reproșat lui înfrângerea cu UTA, primarul Cristian Gentea, care e și membru al Consiliului de Administrație, i-a anunțat pe antrenorii Ianovschi și Prepeliță, dar și pe ceilalți oameni din club, că nimeni nu-și va mai încasa salariile în acest an dacă echipa nu arată altă atitudine în meciul de etapa viitoare cu Gaz Metan.

Același lucru se întâmplase și în luna septembrie a anului trecut, când, la fel ca în acest start de sezon, Argeșul dezamăgise în primele etape.

Cristian Gentea: „Postul antrenorilor nu e în pericol. Banii sunt în pericol!”

„Am fost și am vorbit cu toată lumea. Era normal să fie reproșuri. Mi-au reproșat suporterii mie că nu aduc jucători. Primarul aduce bani, nu jucători! Nu mi-a picat deloc bine. 

M-am implicat personal să-i iau pe Ișfan și Pițian, iar ei sunt singurii care, într-adevăr, joacă ceva. Am avut o discuție destul de fermă. Deocamdată, postul antrenorilor nu e în pericol. Banii sunt în pericol! Fără victorie la Mediaș, va fi greu pentru ei să mai ia bani în acest an. N-o să mai merg la stadion, am alte lucruri de făcut la Pitești”, a spus Cristian Gentea, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Scandal și ședință la FC Argeș! Conducerea a izbucnit și amenință: „Altfel, salariile nu vor mai fi plătite în acest an!”
Cristian Gentea (în stânga), în momentul prezentării mijlocașului Alexandru Ișfan

Gentea, care a urmărit meciul cu UTA de lângă federalul Mihai Stoichiță, anunțase încă de vineri seara că principalii oameni din club vor fi băgați în ședință în această dimineață.

Primarul Gentea a izbucnit, imediat după eșecul cu UTA: „Dacă Dinamo poate, noi de ce nu putem?”

„Sunt foarte dezamăgit de prestația echipei noastre în seara aceasta! Am observat că am fost înjurat, jignit de câțiva dintre spectatori. De ce eu? Asta voi întreba mâine dimineață, la 8:30, când i-am chemat pe Jean Vlădoiu, Andrei Prepeliță, Mihăiță Ianovschi, Viorel Dumitrescu, Doru Toma și toți ceilalți, la stadion. 

Am vazut că îmi reproșați că nu aduc jucători? Eu??? Păi, cei plătiți pentru asta, ce fac? Știți, domnilor care mă jigniți, că acum 3 zile nu erau bani pentru salarii și, cu toate astea, ieri am reușit să fac în așa fel încât toată lumea să aibă banii în cont? Știți că toți sponsorii (O'Mac, Mozzart, Hidro Gaz și mulți alții) sunt aduși de mine? Nu știți!

Atunci, de ce vă răzbunați pe mine? Cu ce am greșit? Mâine dimineață îi voi anunța pe toți că, fără o victorie și un joc în care să vedem o implicare totală la Mediaș, salariile nu vor mai fi plătite în acest an! Dacă Dinamo poate juca perfect, deși nu au primit salarii de 5 luni, de ce noi să nu putem??? Se pare că zicala românească «ești bun, ești luat de prost», mi se potrivește de minune...!”, a scris primarul Cristian Gentea pe Facebook. 

Prepeliță, nemulțumit de fanii Argeșului

Andrei Prepeliță, tehnicianul piteștenilor, a fost nemulțumit de atitudinea propriilor fani.

Am văzut puțin trac la jucători, poate și din cauza prezenței spectatorilor după atât timp. Spectatorilor le mulțumim că au venit la stadion. Sunt ai noștri, îi știm de atâta timp. Nu înțeleg unele apostrofări din minutul doi sau trei. Pe parcurs, sunt și ei frustrați și mai comentează, mai ales că n-am marcat

În atac mai așteptăm o variantă sau poate două. Sperăm să mai aducem un jucător, e normal să ai câteva soluții. Poate în unele meciuri vrem să jucăm cu două vârfuri” - Andrei Prepeliță, antrenor FC Argeș, după eșecul cu UTA

FOTO Imagini tari din meciul FC Argeș - UTA 0-1

+8 FOTO

Citește și alte știri din Liga 1:

Prepeliță „înțeapă” fanii Argeșului: „Sunt frustrați și comentează, dar eu nu înțeleg ceva”

FC Argeș - UTA 0-1 » Execuția genială a lui Dangubic a tranșat partida de la Pitești!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
874153920184233
Mihai Visoiu  •  24 Iulie 2021, 22:10

Înțelegeți, Gentea este primar, nu sponsor sau investitor. Banii vin de la Consiliul local, nu de la edil. Deci, echipa nu are cum sa ramana fara finanțare (nu sponsorizare!) doar ca a visat primarul urat.

amadeus2021
amadeus2021  •  24 Iulie 2021, 21:39

Dl. Primar a adus sponsorii? Asta este foarte bine! Dar sponsorii plătesc funcție de rezultate? Așa vrea dl. Primar! Deci este tot foarte bine! Echipă funcționând pe bani publici, desființarea!

ovydyusb
ovydyusb  •  24 Iulie 2021, 19:55
Postat de magic4ever pe 24 Iulie 2021, 16:57

Unii patroni trateaza fotbalistii ca pe niste sclavi...

Doar ca asta e primar, nu patron. sunt bani publici, nu sunt banii lui. E in slujba cetateanului.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează