FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA 1-0

Scandal la finalul Steaua - Astra 1-0 » Alibec acuză că a fost lovit în cap și s-a înjurat cu suporterii

Articol de GSP - Publicat luni, 12 septembrie 2016 10:31

Meciul Steaua - Astra, 1-0, a fost unul extrem de tensionat, jucătorii fiind foarte nervoși în finalul partidei, când au sărit să se bată.

După meci, jucătorii Astrei au fost așteptați de fani la ieșirea de pe Arena Națională pentru a le cere autografe.

Totuși, Denis Alibec a avut o altercație cu unul dintre suporteri. Vedeta Astrei a acuzat faptul că a fost lovit cu o brichetă în cap și a înjurat un fan, potrivit DolceSport.

Alibec: "Mi-ați dat în cap! Vezi că mi-ați dat în cap. De ce ați dat?"
Suporter:
"Cine a dat?"
Alibec: "Voi. De ce vorbiți voi când veniți la stadion să înjurați tot meciul? Ia zi, mă!"
Suporter: 
"Că nu-mi place de tine!"
Alibec: 
"Nu-ți place? Nu mai veni la meciuri dacă stai doar să înjuri!"
Suporter: 
"Dacă erai fotbalist, erai smecher."
Alibec:
"Bine că ești tu șmecher. De nu intri tu să joci? De ce nu intri tu să joci, mă? Că nu poți! Nu mai veni la stadion dacă nu-ți place și abia aștepți să înjuri. Vino să te uiți la meciuri nu să stai să înjuri, du-te-n ***"

Fanii le-au cerut lui Alibec, Budescu și Săpunaru să le dea autografe pe tricourile Stelei, primii doi acceptând. Fostul jucător al Rapidului a refuzat categoric.

"Nu pot să-ți dau semnătură. Doar dacă îmi dai să îți scriu pe o foaie sau pe ceva. Te rog eu frumos" Cristi Săpunaru

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
europaaa
europaaa  •  13 Septembrie 2016, 14:52

cum sa tii cu fcsb si sa-i ceri autograf lu Sapunaru'? mare ti-e puterea

neica_nimeni
neica_nimeni  •  12 Septembrie 2016, 14:29
Postat de observator_federal pe 12 Septembrie 2016, 12:39

Comentariile despre Alibec ar trebui sa scoata in evidenta, in primul rand, calitatile lui fotbalistice deosebite. Celor din Massmedia parca le este frica (poate le este interzis?) sa vorbeasca laudativ despre fotbalisti care nu sunt in echipa lui Becali, in schimb scapa franele moderatiei si obiectivitatii cand isi epuizeaza rezerva de "elogii" la adresa jucatorilor recrutati in masina de transferuri a lui Gigi-Reghe-Prodan... A devenit un lucru evident pentru toata lumea ca presa nu este obiectiva, ba chiar este obedienta fata de clubul cu statut incert si aproape lipsit de identitate. Din fericire meciurile sunt transmise la TV si, daca reduci sonorul, poti sa-ti faci o idee corecta despre jucatori si jocul echipelor. Se incearca manipularea spectatorilor de fotbal? Pai efectul o sa fie indepartarea de fotbal, privit tot mai mult ca o afacere care nu mai are nimic comun cu sportul si pasiunea sportiva. Un recul in popularitate il are - in ciuda insistentei cu care este promovat - clubul fara culori, sigla, stadion, spectatori, suporteri, imn, coregrafii, juniori... Daca s-ar vrea sa se faca curatenie in fotbalul nostru ar fi clar cu ce trebuie inceput!

esti total pe langa subiect...si mai si fabulezi aiurea...

bobyj
bobyj  •  12 Septembrie 2016, 13:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează